Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 16 april 2018

Gemeente Mol: Extra vrijwilligers gezocht voor begeleiden wekelijkse zwemmomenten G-zwemmen

Extra vrijwilligers gezocht voor begeleiden wekelijkse zwemmomenten G-zwemmen

De dienst seniorenplus zoekt vrijwilligers die een handje willen toesteken tijdens het G-zwemmen in zwembad Den Uyt. De vrije zwemmomenten voor personen met een beperking vinden wekelijks plaats op zaterdag van 11.30 tot 12.10 uur. Ben jij een waterrat en wil je mensen met een beperking ook laten genieten van een portie waterpret? Stel je dan kandidaat als vrijwilliger via 014 33 16 02 of stuur een e-mail naar emily.vandeperre@ocmwmol.be.

Lees verder

Bekendmaking omgevingsvergunning Kropstraat 19

De heer Sergé LAENEN, Kropstraat 19, 2400 Mol heeft een aanvraag voor omgevingsvergunning ingediend voor het aanbouwen van een veranda op Kropstraat 19. Het college van burgemeester en schepenen heeft op 11 april 2018 de aanvraag vergund. De beslissing ligt ter inzage bij de dienst ruimtelijke ordening in 't Getouw, Molenhoekstraat 2 te 2400 Mol.

 

 

Lees verder

Bekendmaking omgevingsvergunning Don Boscostraat 31

Het gemeentebestuur van Mol gevestigd te Molenhoekstraat 2, 2400 Mol heeft een aanvraag voor omgevingsvergunning ingediend voor het verbouwen en het uitbreiden van een jeugdverblijfplaats en het slopen van een bijgebouw op Don Boscostraat 31. Het college van burgemeester en schepenen heeft op 11 april 2018 de aanvraag vergund. De beslissing ligt ter inzage bij de dienst ruimtelijke ordening in 't Getouw, Molenhoekstraat 2 te 2400 Mol

 

 

Lees verder

Breng op zaterdag 21 april je pesticiden binnen in ruil voor een voegenborstel

Wie op zaterdag 21 april zijn of haar (restjes) pesticiden naar het recyclagepark in Gompel of Millegem brengt, krijgt in ruil een voegenborstel van de Vlaamse Milieumaatschappij (zolang de voorraad strekt). Pesticiden zijn heel ongezond, dat moeten we je niet meer vertellen. Maar ook het grondwater en de bijen bewijs je er een heel slechte dienst mee. Maak er daarom voor eens en voor altijd komaf mee!

Lees verder