Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 11 april 2018

Gemeente Boom: Schorremorrie op 20 mei

Schorremorrie op 20 mei
Tijdens Schorremorrie wordt de Deltaweide omgetoverd tot een openlucht speelparadijs met meer dan 50 activiteiten voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Breng met hele gezin een bezoekje aan De Schorre en beleef een onvergetelijke dag!
Lees verder

Open Speldag Jeugdraad op 15 april
Op 15 april kan je in het gemeentelijk park van Boom mee komen spelen, knutselen en klimmen op de Open Speldag van de jeugdraad.
Lees verder

Leef je uit op de Buitenspeeldag
Op woensdag 18 april staat de jaarlijkse Buitenspeeldag op het programma. Die dag worden over heel Vlaanderen spel- en sportactiviteiten aangeboden. In Boom kan je van 14u tot 17u mee komen ravotten.
Lees verder

Opgelet voor valse truffelverkoop in naam van Speelplein
Momenteel verkopen jongeren truffels in naam van het Speelplein van Boom. Wij willen er op wijzen dat deze verkoop NIET door het Speelplein georganiseerd wordt. De politie is alvast op de hoogte gebracht.
Lees verder

Vier paar Argus-ogen
Sinds 2012 organiseert de bibliotheek samen met het cultuurcentrum en Café des Artistes tentoonstel-lingen van kunstenaars uit de streek. Zo ontmoeten bibliotheekbezoeker en lokaal talent elkaar in de bib. Op 14 april start het eerste deel van een tentoonstelling met de naam 'Vier paar Argusogen'.
Lees verder

Unesco Wereldboekendag: Bibliothecaris leest voor …
De bib viert Wereldboekendag: bibliothecaris Dara De Bruyn trakteert het publiek op een voormiddag voorlezen.
Lees verder