Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 8 maart 2018

Mobility Innovation Lunch 30.03.2018

Mobility Innovation Lunch
BECI en Hack Belgium nodigen u graag uit op de Mobility Innovation Lunch die plaatsvindt in het prestigieuze kader van de Club van Lotharingen. Het event brengt een 60-tal professionals bijeen afkomstig uit alle hoeken van het land die zich actief bezighouden met innovatieve mobiliteitsoplossingen. Onder hen vinden we Innovation Managers werkzaam bij belangrijke vervoersinstellingen, in de auto-industrie en bij spoorwegvervoerders en logistieke bedrijven, maar ook onderzoekers aan de universiteit en gemeentebesturen.

Tijdens de lunch krijgt u de kans om eventuele synergiën te ontdekken tussen uw respectievelijke organisaties.

De VIP Innovation Lunch wordt geleid door het Hack Belgium-team, dus u kunt zich verwachten aan een intensieve netwerkingervaring vol uitdagingen - met andere woorden, laten we de stedelijke mobiliteit 'hacken' en er nog plezier aan beleven ook! Het evenement zal in het Engels plaatsvinden.

Mo; - Pop Up Urban Mobility

BECI wil de overgang naar duurzame mobiliteit versnellen en de Brusselse bedrijven hiertoe afdoende mobiliteitsoplossingen bieden zoals slimme parkings, gedeeld vervoer, slimme data, micromobiliteit, stedelijke logistiek, fietsen, steps, elektrische wagens, motorfietsen en andere elektrische voertuigen, trams, bussen, oplaadpunten, toebehoren, drones ...

Kortom, een geheel nieuwe vorm van mobiliteit. Deze Pop-Up wordt bij wijze van experiment tijdelijk opgezet en wil bestaande (70%) en toekomstige (30%) oplossingen voor stedelijk vervoer in de kijker stellen. Bezoekers kunnen hier innovatieve vervoersmiddelen en -diensten ontdekken en uittesten. Startups of 'corporate ventures' die actief zijn op het gebied van mobiliteit zijn hier van harte welkom en kunnen er van Beci en haar partners advies krijgen over financiering, coaching en formaliteiten. Opening: 28 maart 2018.

Plaatsen zijn beperkt tot 60 personen!
Schrijf u snel in!
Waar ?
Club van Lotharingen, Poelaertplein 6,
1000 Brussel

Wanneer ?
30 maart 2018
(vanaf 11h30 tot 14h)

Deelname*
Gratis

Meer info
Ischa Lambrechts
+32 2 563 68 59
ila@beci.be