Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 27 maart 2018

Groepsaankoop zonnepanelen | week van de provinciedomeinen | betaalbare daguitstappen

 
Sluit je huis of bedrijf aan op de zon!

Zonnepanelen zijn een interessante investering, die meer opbrengt dan je spaargeld op de bank. Het is ook een duurzame keuze die bijdraagt aan een klimaatgezond Oost-Vlaanderen. Door samen naar de markt te stappen, krijgen we een scherpere prijs voor de aankoop en de plaatsing. Doe daarom mee aan de groepsaankoop zonnepanelen en schrijf je voor 1 mei gratis en vrijblijvend in!

 
Geniet van de Week van de provinciedomeinen

Kom van 9 tot 15 april 'natuurlijk genieten' in de provinciedomeinen. Yoga, bushcraft, ravotten op één van de vele speeltuinen, wandelen, boshapjes proeven, chillen in hangmatten, .. Het zijn maar enkele van de vele activiteiten in de Week van de provinciedomeinen. De vijf Vlaamse provincies tellen samen niet minder dan 53 provinciedomeinen. Dus bij jou in de buurt is er zeker ook wat te doen.


 
Gratis en betaalbare daguitstappen

Maak je graag een uitstap in je eentje, met je gezin, met familie of vrienden? Of wil je meedoen aan een georganiseerde groepsuitstap? De Provincie heeft een breed en betaalbaar aanbod. Er is voor elk wat wils: wandelen in de natuur, bootje varen, minigolfen, ravotten op de speeltuinen, zwemmen, leren over geschiedenis, ...
In een brochure vind je het vaste aanbod en de 'Wegwijzer Gratis activiteiten' toont je het aanbod van deze lente.

 
Het bestuur

Provincieraad
Volgende zitting: woensdag 28 maart 2018 om 14 uur.
Je kan de zitingen live volgen via streaming video. Ongeveer een week voor de zitting kan je de agenda raadplegen.

Deputatie
 
UiT in Oost-Vlaanderen

Wil je weten wat er allemaal te doen is in Oost-Vlaanderen? Surf naar www.uitinoost-vlaanderen.be, waar je een overzicht krijgt van alle komende evenementen. Je kunt zoeken op plaats, datum en thema.
 

Provincie Oost-Vlaanderen | Gouvernementstraat 1 - 9000 Gent | tel. 09 267 82 65
Bevoegde beleidsverantwoordelijke: Alexander Vercamer