Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 12 maart 2018

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Openbaar onderzoek omgevingsvergunning - OV/2018/021 - Erfstraat 47

Openbaar onderzoek omgevingsvergunning - OV/2018/021 - Erfstraat 47
Lees verder

Plan(t) uw voortuin!
Net als straten en pleinen bepalen voortuinen het uitzicht van de gemeente. Een groene voortuin zorgt voor een aangenaam straatbeeld. We zien echter steeds vaker verharde voortuinen opduiken. Maar let op: voor een verharde voortuin heeft u een vergunning nodig.
Lees verder

Bouw fly-over R6: nieuwe verkeerssituatie vanaf 19 maart
Vanaf 19 maart start fase 3 van de bouwwerken voor de aanleg van de fly-over van de R6 over de Liersesteenweg. Deze fase omvat de werken aan de Liersesteenweg aan de kant van Mechelen. In de werfzone geldt er tot begin juli eenrichtingsverkeer richting R6.
Lees verder

Nieuwe voorrangsregeling op Markt
Vanaf woensdag 14 maart veranderen de voorrangsregels voor het verkeer op de Markt. Het verkeer dat zich al op de Markt bevindt, heeft vanaf dan voorrang op het verkeer dat de Markt vanop de invalswegen wil oprijden. In eerste instantie gaat het om een proefopstelling van drie maanden.
Lees verder

Jodiumtabletten voor elke Belg
Elke Belg kan gratis jodiumtabletten in de apotheek afhalen. Een voorraad in huis halen is vooral interessant voor jongeren en zwangere vrouwen.
Lees verder

Bekendmaking politieverordening op de Markt met ingang van heden
Het besluit van het schepencollege genomen in zitting van 29 januari 2018 betreffende de regeling van het verkeer op de Markt met ingang van heden wordt ter kennis gebracht aan de bevolking via publicatie op de website, vanaf 8 maart 2018.
Lees verder

Herbeluister de gemeenteraad van 5 maart
Sinds kort kan u de zittingen van de gemeenteraad integraal herbeluisteren. U kan het audioverslag van de zitting van 5 maart en de notulen, onder voorbehoud van goedkeuring, nu raadplegen via onze website.
Lees verder