Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 5 maart 2018

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Openbaar onderzoek omgevingsvergunning-OV/2018/017 Domein Roosendael

Openbaar onderzoek omgevingsvergunning-OV/2018/017 Domein Roosendael
Lees verder

Waver in 't nieuw: resultaten bevraging
In het najaar kregen de inwoners van Onze-Lieve-Vrouw-Waver de kans om hun ideeën en dromen in te dienen voor de dorpskernvernieuwing. We ontvingen meer dan 350 voorstellen. Alles werd gelezen, ingedeeld in thema's en is nu verwerkt op een overzichtskaart. Interesse? Bekijk dan hier de kaart.
Lees verder

't Centrum in 't nieuw': kom naar de belevingsdag
Zondag 11 maart is iedereen van harte welkom tijdens de belevingsdag in het Centrum. Tussen 14 en 17 uur kan u deelnemen aan een geleide wandeling. U komt langs onbekend terrein en doet vast inspiratie op voor de dorpskernvernieuwing.
Lees verder

Foto's: buurtsport BMX
Omdat we dit jaar kozen voor buurtsport als 'sporttak in de kijker', organiseren we iedere maand een sportmoment op één van onze sportterreintjes. Op woensdag 28 februari beten we de spits af en gingen we BMX'en. Onze fotograaf was ook van de partij en u kan zijn foto's nu bekijken.
Lees verder

Nieuw woonproject Leyland: voorrang voor personen met band met Sint-Katelijne-Waver
De firma Durabrik is gestart met de verkoop van nog te bouwen woningen in Leyland. Het gemeentebestuur sloot met Durabrik een overeenkomst die stelt dat personen die een band met de gemeente kunnen aantonen voorrang krijgen. Op 8 maart organiseert Durabrik een infoavond.
Lees verder

Kinderen en (groot)ouders sporten samen
Vanaf dinsdag 6 maart tot het einde van het schooljaar kunnen kinderen in Sint-Katelijne-Waver samen sporten met hun (groot)ouders. Onder de naam 'sportprikkels voor iedereen' wil het gemeentebestuur jong en oud samen laten sporten.
Lees verder