Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 6 maart 2018

Gemeente Mol: Vrijwilligers in de kijker van 3 tot 11 maart

Vrijwilligers in de kijker van 3 tot 11 maart

In onze gemeente laten we de Vlaamse 'Week van de Vrijwilliger' niet onopgemerkt voorbij gaan. Om onze talrijke vrijwilligers in de kijker te zetten, riepen we onze vrijwilligers op een leuke foto in te sturen die aantoont dat zij de leukste vrijwilligersploeg hebben. De vereniging met de gekste foto wint een pretpakket.

Lees verder

Inschrijvingsweek Grabbelpas- en Swapactiviteiten paasvakantie start op 12 maart

Op maandag 12 maart (19 uur) start de inschrijvingsweek voor de activiteiten van Grabbelpas en Swap paasvakantie. Deze inschrijvingsweek loopt tot en met zondag 18 maart (22 uur). Je vindt hier het online inschrijvingsprogramma. Wil je inschrijven? Zorg dan dat je voor elk kind apart een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaakt. Deze geven toegang tot het inschrijvingsprogramma.

Lees verder

Start aanmeldingsperiode scholen niet-voorrangsgroep: maandag 12 maart

De tweede aanmeldingsperiode voor het aanmeldingssysteem van de kleuter- en lagere scholen start op maandag 12 maart en loopt tot en met vrijdag 30 maart (23.59 uur). Alle ouders met een kind geboren in 2016 én ouders die een andere school kiezen voor hun kind, melden zich tijdens deze periode aan via www.gemeentemol.be/aanmeldenscholen.

Lees verder

Dierenmarkt ruimt plaats voor Grote Jaarmarkt op zondag 11 maart

Op zondag 11 maart verhuist de dierenmarkt naar de Corbiestraat (tussen Rondplein en Statieplein), de Adolf Reydamslaan (tussen Corbiestraat en Sint-Pieterstraat), en de Boomgaardstraat. De dierenmarkt ruimt plaats voor de kermiskramen van de Grote Jaarmarkt die plaatsvindt van zaterdag 10 tot en met dinsdag 13 maart op en rond het Rondplein.

Lees verder