Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 27 maart 2018

Gemeente Mol: Vernieuwen openbare verlichting Rivierstraat op woensdag 28 maart

Vernieuwen openbare verlichting Rivierstraat op woensdag 28 maart

Op woensdag 28 maart vervangt Light Infra in opdracht van Eandis de openbare verlichting in de Rivierstraat. Drie bestaande lichtpalen worden gesloopt en vernieuwd en er komen twee extra lichtpunten bij. De werken moeten een goede verlichting tussen randparking De Nete en het Centrum garanderen. Tijdens de werken geldt in de Rivierstraat een parkeerverbod tussen Markt en parking De Nete. Parkeren op deze parking blijft steeds mogelijk.

Lees verder

Leerlingen ruimen zwerfvuil schoolomgeving voor zwerfvuilactie gemeentebestuur

De omgeving rond een aantal Molse scholen is sinds 23 maart maar liefst 359 kilogram zwerfvuil lichter. Tijdens de tweejaarlijkse zwerfvuilactie van het gemeentebestuur ruimden zeven Molse scholen het zwerfvuil op. Het gemeentebestuur wil zo kinderen bewust maken van het zwerfvuilprobleem.

Lees verder

Aankoop percelen Slagmolenstraat voor realisatie uitbreiding werkplaatsen

De gemeenteraad heeft de aankoop van twee percelen gelegen in de Slagmolenstraat, grenzend aan de gemeentelijk werkplaatsen, goedgekeurd. De percelen worden gekocht voor een bedrag van 136.505 euro. Dankzij de aankoop kan de geplande uitbreiding van de gemeentelijke werkplaatsen in de Slagmolenstraat gerealiseerd worden. Het gemeentebestuur wil op termijn de volledige uitvoeringsdienst in de Slagmolenstraat samenbrengen. Nu is nog een deel gevestigd in de Rivierstraat.

Lees verder

Ook op paaszondag 1 april iedereen welkom op dieren- en boerenmarkt

Ook met Pasen, 1 april, vindt de dieren- en boerenmarkt plaats op zondag. Je vindt de standhouders tussen 8 en 12 uur op het Rondplein, in de Corbiestraat en de Boerenkrijgstraat. Zowel professionele handelaars als gelegenheidsverkopers bieden er konijnen, vissen, knaagdieren,… te koop aan. Maar je vindt er ook fruit en groenten, bloemen en planten, vis- en vleesproducten. Elke week lokt deze markt heel wat bezoekers uit binnen- en buitenland.

 

 

Lees verder