Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 13 maart 2018

Gemeente Mol: Schrijf nu in voor de Nicaquiz op zaterdag 17 maart in ‘t Schrijvertje

Schrijf nu in voor de Nicaquiz op zaterdag 17 maart in 't Schrijvertje

Nicamol organiseert op zaterdag 17 maart de 31ste editie van de Nicaquiz. Deze vindt plaats vanaf 20 uur in basisschool 't Schrijvertje, Guido Gezellestraat 10. Zowel gelegenheids- als geoefende ploegen beleven vast een gezellige avond tijdens deze algemene kennisquiz.

 

Lees verder

Grote jaarmarkt officieel geopend

Tess Bukenberghs, winnares van de tekenwedstrijd rond de Grote Jaarmarkt, mocht op zaterdag 10 maart de kermis officieel openen. Samen met haar klasgenootjes van de gemeentelijke basisschool Rauw mocht zij gratis verschillende kermisattracties uittesten. Ook de andere winnaars, hun klasgenootjes en de laureaten genoten met volle teugen mee van dit kermisvertier. Op het einde werd deze vrolijke bende getrakteerd op heerlijk geurende smoutebollen.

Lees verder

Schrijf nu in voor skate- en stepevenement 'Ramp?Zalig!' op 10 mei

Kinderen en jongeren vanaf 8 jaar kunnen op donderdag 10 mei deelnemen aan het skate- en stepevenement 'Ramp?Zalig!'. Dit vindt plaats van 9.30 tot 18.30 uur op het skatepark in Lommel, Sportveldenstraat 10. Wil je deelnemen, schrijf dan uiterlijk op 2 mei in. Deelnemen kost 2 euro of 5 euro als je met de bus meerijdt. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst betaling binnen de vijf dagen bij de jeugddienst, Markt 28. Je mag ook met vrijetijdscheques betalen. 'Ramp?Zalig!' is een samenwerking tussen Mol, Laakdal, Balen, Meerhout, Geel en Lommel.

Lees verder

Verplichte enkelrichting op parcours Zuidkempense Pijl op zondag 18 maart

De verkeersdienst voert extra verkeersmaatregelen in tijdens de wielerwedstrijd Zuidkempense Pijl op zondag 18 maart. Zo geldt die dag tussen 12.30 en 19 uur enkelrichting op bijna het hele parcours. De organisatoren brengen de bewoners van de straten waar tijdelijke verkeersmaatregelen worden ingevoerd, tijdig op de hoogte.

Lees verder