Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 8 maart 2018

Gemeente Mol: Publieke raadpleging herziening RUP ‘Centrum Mol’

Publieke raadpleging herziening RUP 'Centrum Mol'

Het college van burgemeester en schepenen organiseert een publieke raadpleging over de herziening van het gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) 'Centrum Mol'. Op 20 maart vindt hierover een informatiemarkt plaats in de raadzaal van 't Getouw. Iedereen is welkom van 19 tot 21 uur. De startnota en de procesnota liggen van maandag 12 maart tot donderdag 10 mei ter inzage op de dienst ruimtelijke ordening (tijdens de openingsuren) op de eerste verdieping in 't Getouw, Molenhoekstraat 2. Met de raadpleegbare start- en procesnota en dit infomoment hoopt het gemeentebestuur interessante suggesties en opmerkingen op het plan te ontvangen, om dit eventueel te kunnen bijsturen. Meer informatie hierover vind je in deze nota. 

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt administratief hoofdmedewerker burgerzaken

Het gemeentebestuur zoekt een administratief hoofdmedewerker burgerzaken. Het gaat om een voltijdse tewerkstelling in statutair dienstverband, niveau C, salarisschaal C4-C5. Interesse? Bezorg je kandidatuur dan uiterlijk op 26 maart 2018 (poststempel geldt als bewijs) aan het college van burgemeester en schepenen, afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol. Of mail naar vacature@gemeentemol.be.

Lees verder

Doortocht Centrum verhinderd door Jaarmarkt op dinsdag 13 maart

Op dinsdag 13 maart verhindert de Jaarmarkt tussen 6 en 15 uur de doortocht door het Centrum. Een 130-tal marktkramers neemt dan hun plaats in op het parcours dat loopt langs de Statiestraat, Kloosterstraat, Voogdijstraat, Laar, Baron van Eetveldeplein, Graaf de Broquevillestraat en Edmond Van Hoofstraat. Naar jaarlijkse gewoonte verwachten we weer heel wat bezoekers. Je laat je auto dus beter thuis of parkeert op één van de randparkings.

Lees verder

Vragen bij inschrijvingen Grabbelpas paasvakantie op 12 maart? Bel hulplijn!

Wie op maandag 12 maart bij het online inschrijven van de grabbelpasactiviteiten voor de paasvakantie ondersteuning nodig heeft, kan de hulplijn bellen op het nummer 014 33 05 30. Tussen 19 en 21 uur kan je hier terecht met vragen over het online inschrijven. De inschrijvingsweek voor de activiteiten van Grabbelpas en Swap paasvakantie loopt van maandag 12 maart (19 uur) tot en met zondag 18 maart (22 uur). Je vindt het online inschrijvingsprogramma via www.gemeentemol.be/grabbelpas of www.gemeentemol.be/swap.

 

 

Lees verder