Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 14 maart 2018

Gemeente Mol: Bekendmaking openbaar onderzoek aanvraag omgevingsvergunning Wateringstraat 141

Bekendmaking openbaar onderzoek aanvraag omgevingsvergunning Wateringstraat 141

Geys Wim heeft een aanvraag ingediend voor het bouwen van een tuinberging met carport op Wateringstraat 141 De aanvraag ligt van 16-3-2018 tot en met 14-4-2018 ter inzage bij de dienst ruimtelijke ordening in 't Getouw, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Lees verder

OCMW zoekt halftijds technisch assistent externe poetsdienst

Het OCMW zoekt een halftijds technisch assistent externe poetsdienst (D1-D3). Het gaat om een contract voor bepaalde duur van drie maanden. Er is een snelle indiensttreding gepland. Interesse? Stuur je kandidatuur per post uiterlijk op 30 maart 2018 naar OCMW Mol, personeelsdienst, ter attentie van Shana Minnen, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol of via mail aan vacature@gemeentemol.be.

Lees verder

OCMW zoekt halftijds animator

Het OCMW zoekt een halftijds animator (C1-C2). Het gaat om een vervangingscontract met een wervingsreserve van drie maanden. Interesse? Stuur je kandidatuur per post uiterlijk op 23 maart 2018 naar OCMW Mol, personeelsdienst, ter attentie van Shana Minnen, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol, of via mail aan vacature@gemeentemol.be.

Lees verder

OCMW zoekt jobstudenten in juli en augustus

Op zoek naar een leuke vakantiejob die bij je past? Het OCMW zoekt studenten die in juli en augustus willen werken als medewerker bij de poetsdienst, bij de dienst samenlevingsopbouw en in het woonzorgcentrum als administratief medewerker. Interesse? Stel je kandidaat voor 26 maart 2018 via het online aanvraagformulier op www.gemeentemol.be > e-loket > jobstudenten OCMW, aanvraagformulier 2018.

Lees verder