Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 26 maart 2018

Gemeente Mol: Bekendmaking meldingsakte Kiezelweg 78

Bekendmaking meldingsakte Kiezelweg 78

Kempense Golf Club heeft een melding ingediend voor de exploitatie van een bovengrondse propaangastank op Zwarte Schuurstraat 83 in Mol. Het college van burgemeester en schepenen heeft op 21 maart 2018 akte genomen van de melding. De meldingsakte ligt ter inzage bij de dienst milieu in 't Getouw, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Lees verder

Rap op stap: reis- en vrijetijdsadvies voor klein budget of mensen met beperking

Iedereen heeft recht op vakantie, ook mensen met een beperking of met een klein budget. Daarom opent dienst seniorenplus op zondag 25 maart een Rap op stapkantoor dat functioneert als sociaal reisbemiddelingskantoor. Een daguitstap, een ontspannende vakantie, een sportieve of culturele activiteit? Rap op stap biedt voor elk wat wils. Elke donderdag van 16 tot 18 uur ben je welkom op de dienst seniorenplus in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28. Kom vrijblijvend kennismaken!

Lees verder

Open huis zet vanaf 29 maart deuren open voor kankerpatiƫnten en hun naasten

Vanaf donderdag 29 maart start vzw Alegria een Open huis voor kankerpatiƫnten en hun naasten. Elke maandag en donderdag van 9.30 tot 16.30 uur staan goed opgeleide vrijwilligers klaar om mensen te ontvangen voor een gesprek, lotgenotencontacten, verwensessies, workshops,... Het Open huis werkt tot eind dit jaar vanuit de voormalige kantoren van de politie, Molenhoekstraat 3. Later verhuist het naar het gebouw op de hoek van de Edmond Van Hoofstraat en de Gasthuisstraat.

Lees verder

Dienst toerisme van april tot eind september alle dagen open

De openingsuren van de dienst toerisme worden van 1 april tot eind september opnieuw uitgebreid. De dienst is op zaterdag, zondag en op feest- en brugdagen doorlopend open van 10 tot 15 uur. Van maandag tot en met vrijdag ben je welkom van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur.

Lees verder