Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 26 maart 2018

Gemeente Mol: Bedankt aan de 250 deelnemers voor workshops Woonomgevingsplan

Bedankt aan de 250 deelnemers voor workshops Woonomgevingsplan

Het gemeentebestuur bedankt alle inwoners die deelnamen aan de workshops voor de opmaak van een Woonomgevingsplan. Verspreid over drie workshops daagden meer dan 250 inwoners op om aan verschillende tafels uitdagende vragen te beantwoorden.  Tot waar loopt de dorpskern van mijn gehucht? En waar mogen er in mijn gehucht appartementen komen en waar niet? Welke woonvormen passen er in de dorpskern en welke niet?

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt technisch hoofdassistent wegen en signalisatie

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds technisch hoofdassistent wegen en signalisatie, statutair dienstverband, niveau D, salarisschaal D4-D5. Interesse? Bezorg ten laatste op 8 april 2018 je kandidatuur per mail aan vacature@gemeentemol.be of per post (poststempel geldt als bewijs) aan het college van burgemeester en schepenen, t.a.v. de afdeling personeel, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Lees verder

Aanleg warmtenet Rode-Kruislaan maximaal combineren met andere werkzaamheden

Het gemeentebestuur besliste recent om de aanleg van het warmtenet in de Rode-Kruislaan te combineren met een rioleringsproject en het vernieuwen van de drinkwaterleiding. Dit betekent dat de aanleg van het warmtenet in de Rode-Kruislaan niet dit voorjaar doorgaat, maar wordt verschoven naar een latere datum.

Lees verder

Rij met de Molmobiel naar Postel en geniet van een gratis consumptie

Rij je in de maanden april en mei met de Molmobiel voor het eerst naar Postel? Dan krijg je er een gratis consumptie bovenop! Je geniet van een gratis abdijbier, een frisdrank of een koffie in Gasthof 'De Beiaard'. Niet enkel de rit naar Postel is nieuw, elke weekdag rijdt de Molmobiel uit om inwoners met een vervoersproblematiek naar een leuke bestemming te brengen. Bekijk snel de kalender en reserveer je plaatsje!

Lees verder