Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 27 maart 2018

Gemeente Mol: 244 deelnemers genoten van ‘Lenteontbijt’ in Ten Hove

244 deelnemers genoten van 'Lenteontbijt' in Ten Hove

244 deelnemers genoten op zondagochtend 25 maart van een overheerlijk lenteontbijt in het restaurant van het lokaal dienstencentrum in Ten Hove. Na het ontbijt maakten de aanwezigen kennis met de dienstverlening van de dienst seniorenplus. Een 60-tal aanwezigen nam deel aan de boeiende rondleiding op de site van Ten Hove.

Lees verder

Politiereglement 'Publiek toegankelijke gebouwen en evenementen' goedgekeurd

De gemeenteraad keurde op maandag 26 maart het politiereglement 'Publiek toegankelijke gebouwen en evenementen' goed. Het reglement werd uitgewerkt door Brandweer zone Kempen samen met alle gemeenten van de brandweerzone. Met dit reglement dat op 1 april 2018 in werking treedt, zetten we volop in op veiligheid.

Lees verder

Retrodiner in Bistro Apollon op 30 maart. Reserveer nu je plaats!

Lekker tafelen in goed gezelschap is iets van alle tijden. Op vrijdag 30 maart kookt 'oma' lekker ouderwets in Bistro Apollon, St.-Apollonialaan 198. Je bent welkom tussen 18.30 en 23 uur. Reserveer je plaatsje via reservatie.apollon@debiehalstc.be. De bistro wordt in retrostijl aangekleed, met aangepast servies, menukaarten, een jukebox waar je plaatjes kan kiezen,… Het retromenu kost 24,90 euro (39,90 euro inclusief dranken). Je mag ook met vrijetijdscheques betalen.

Lees verder

Afsluiten centrumstraten voor retrokoers 'Groote Prijs Bristol Moll' op 2 april

De verkeersdienst voert extra verkeersmaatregelen in tijdens de retrokoers 'Groote prijs Bristol Moll' op maandag 2 april. Zo geldt in het Centrum een doorgangs- en parkeerverbod op het hele parcours. Voor de veiligheid van de deelnemers en de bezoekers worden ook het Rondplein en de Corbiestraat (tussen Baron Van Eetveldeplein en Boomgaardstraat) verkeersvrij gemaakt vanaf 7 tot 21 uur.

Lees verder