Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 3 maart 2018

Gemeente Hulshout: Werken Grote Baan

Werken Grote Baan
Op maandag 5 maart 2018 starten de werken op de Grote Baan. De werken zullen gefaseerd worden uitgevoerd. De eerste fase zijn de werken tussen de kerk en Hooistraat. Voor deze fase is er een uitvoeringstermijn van 75 werkdagen voorzien. De aannemer start aan de kerk en werkt zo verder richting Hooistraat.
Lees verder

Hulshout zoekt compostmeester
Op zaterdag 17 maart 2018 van 9.00 tot 12.00 uur op de demoplaats van het containerpark gaat u zelf aan de slag tijdens de praktijk. Hoe belucht u de inhoud van een compostvat? Hoe kan u zelf de kwaliteit van uw compost bepalen? Dankzij de deskundige begeleiding van een ervaren lesgever krijgt u het thuiscomposteren onder de knie.
Lees verder

Testmoment elektrische fietsen
Op zaterdag 21 april 2018 vanaf 13.30 uur kan u enkele fietsen komen testen op de parking van het sportpark Joris Verhaegen.
Lees verder

Schrijf u in op Be-Alert!
BE-Alert is een alarmeringssysteem waarmee de overheid u kan verwittigen in een noodsituatie. Tot nu toe ontving u meestal informatie over een noodsituatie via (sociale) media, de hulpdiensten aanwezig op het terrein of via het sirene-netwerk. Dankzij BE-Alert kan u binnenkort ook rechtstreeks informatie krijgen via sms, een gesproken bericht via een vaste telefoonlijn of e-mail.
Lees verder

Weerswaarschuwing: gladheid! (2-3 maart 2018)
Tot vannacht 01.00 uur kan het glad zijn op de weg. Vandaag trekt een storing vanaf het zuiden over ons land. De eerste neerslag kan vallen als aanvriezende regen of ijzel, waardoor de wegen gevaarlijk glad kunnen worden. Nadien gaat de neerslag over in sneeuw.
Lees verder