Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 9 maart 2018

Gemeente Boom: Nieuwe Noord-Zuid subsidies van start

Nieuwe Noord-Zuid subsidies van start
In 2018 tracht de Noord-Zuid dienst nog meer mensen te betrekken bij het organiseren van acties of projecten rond de Noord-Zuid werking. Hiervoor werden de subsidie mogelijkheden in een nieuw jasje gestoken.
Lees verder

Gemeentebestuur koopt hoekpand voor vlottere mobiliteit
Wie af en toe in het centrum van Boom rijdt, heeft er ongetwijfeld als eens 'vast gestaan': aan de hoek van de Tuyaertsstraat/Antwerpsestraat.
Lees verder

Sint-Anna Kapel – Jeugdhuis: volgende fase voorbereid
Zoals genoegzaam bekend bouwt het gemeentebestuur verder aan een nieuw jeugdhuis in de Sint- Annakapel in de gelijknamige Kapelstraat.
Lees verder

Soep voor winnaar "activiteit van het jaar"
Voor de vierde keer organiseerden het OCMW en de welzijnsraad de verkiezing "activiteit van het jaar". Met deze verkiezing worden mooie projecten voor en door Bomenaars extra in de kijker ge-plaatst.
Lees verder

Boom speelt opnieuw tegen de Pink Devils
Net als vorig jaar speelt het gemeentebestuur van Boom een vriendschappelijke wedstrijd tegen de Pink Devils en dit naar aanleiding van de Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie op 17 mei. De Pink Devils is de enige voetbalclub voor holebi's in België.
Lees verder

Topfilm in CC De Steiger: Le Fidèle
'Le Fidèle' is verrassende cinema met wervelende actie, een rammelende laatste akte en een onvergetelijke romance tussen Matthias Schoenaerts ('Gigi') en Adèle Exarchopoulos ('Bibi'). Op 13 maart kan je deze film komen bekijken in de Schouwburg.
Lees verder