Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 10 maart 2018

Gemeente Asse: Bekendmaking openbaar onderzoek - aanvraag omgevingsvergunning

Bekendmaking openbaar onderzoek - aanvraag omgevingsvergunning
Lees verder

Steek de bloemetjes en bijtjes een handje toe

Bloemenakkers zijn niet alleen een lust voor het oog. Ze zijn ook aantrekkelijk voor insecten. Bloemenakkers leveren ook een divers en uitgebreid stuifmeelaanbod. Vanaf 19 maart kan je je pakje bloemenzaad afhalen bij de dienst Milieu.

Lees verder

Farys: nutswerken Gentsesteenweg

Om de leveringszekerheid van het drinkwater in Vlaanderen te verhogen werd in 2017 een nieuwe drinkwatertoevoerleiding aangelegd van Opwijk naar Asse. In 2018 zal de aansluiting van deze nieuwe leiding op de bestaande drinkwatertoevoer-leiding Ukkel-Oostende, gelegen in de Gentsesteenweg, gerealiseerd worden.

Lees verder

White (K)Night en Grey Night - 06/04 en 07/04 - verkeersmaatregelen

Scouts en Gidsen Kramaai Mollem organiseert in het weekend van 6 tot 8 april twee fuiven. Op vrijdag 06/04 vindt de White (K)Night plaats, op zaterdag 07/04 de Grey Night. Beide fuiven vinden plaats op het gemeentelijk grasveld naast de voetbalpleinen te Mollem.

Lees verder

Asse loopt – informatieve workshops op maandag 19 maart

Informatieve workshops voor startende lopers en andere sportievelingen die hun grenzen willen verleggen.

Lees verder

Het woonloket is uitzonderlijk gesloten op dinsdag 06/03

Het woonloket is uitzonderlijk gesloten op dinsdag 06 maart. De eerstvolgende opening is op vrijdag 9 maart in het Sociaal Huis. Vragen kan je steeds doorgeven via woonloket@asse.be.  

Lees verder

Inname openbare weg - Mazier, Hoogpoort, Kortemansstraat - 19/03-22/03

De firma Pro Natura vzw dient, in opdracht van het gemeentebestuur, de holle weg te snoeien in Mazier (vanaf Muzeumstraat), Hoogpoort en Kortemansstraat.

Lees verder

Bekendmaking meldingsakte - Boterberg 25b

Mevr. Eveline Vervueren heeft een aanvraag ingediend voor de exploitatie van een ingedeelde inrichting of activiteit klasse 3 : het houden van max. 10 honden, rubriek 9.9.1. van de indelingslijst.

Lees verder

Bekendmaking meldingsakte - Z.3 Doornveld 80

Huurland bvba heeft een aanvraag ingediend voor de exploitatie van een ingedeelde inrichting of activiteit klasse 3 : een inrichting voor de verhuur van machines.

Lees verder