Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 13 maart 2018

After work : Opening Pop Up Mobiliteit 28.03.2018


BECI nodigt u uit voor de opening van haar Urban Mobility Pop Up: 'Mo;' op woensdag 28 maart 2018.

Mo; is geen "zoveelste mobiliteitsconferentie", maar een verzameling van innovatieve ondernemers en ondernemingen die in een open en collaboratieve sfeer gedurende 6 maanden samenwerken bij het vinden van oplossingen voor de grote mobiliteitsuitdagingen van Brussel.

De mobiliteit verandert voortdurend en mobiliteitssystemen moeten zich aanpassen aan deze verandering. Innovatie en collaboratieve participatie zijn fundamentele pijlers voor het creëren van nieuwe vormen van mobiliteit. De duurzame toekomst waar we naar uitkijken vereist een complexe planning. Dat is de reden waarom we Mo; hebben ontwikkeld, om verder te gaan dan de soms oppervlakkige 'quick wins' en 'best practices'.

BECI schakkelt met Mo; een versnelling hoger naar de overstap naar een duurzame mobiliteit en biedt concrete mobiliteitsoplossingen aan: intelligent parkeerbeheer, gedeelde mobiliteit, intelligent databeheer, micromobiliteit, stedelijke logistiek, fietsen, wagens, elektrische voertuigen, gemeenschappelijk vervoer, mobiliteitsaccessoires,... Mobiliteit in zijn geheel.

Mo; biedt u een omgeving waarin stakeholders en deskundigen gedurende een half jaar met elkaar samenwerken in het gemeenschappelijk belang van het realiseren van duurzame stedelijke mobiliteit.

Ontdek Mo; en haar partners op de officiële opening op 28 maart 2018!

Bezoek onze website: https://go.beci.be/mo/nl

Waar?
BECI
Louizalaan 500,
1050 Brussel

Wanneer?
Woensdag 28 maart 2018
vanaf 18u30 tot 22u00

Deelname
Gratis

Meer info
Ischa Lambrechts
ila@beci.be
+32 2 563 68 59

Website