zondag 11 februari 2018

Sint-Lievens-Houtem: Vacatures gemeente

Vacatures gemeente
De gemeente is op zoek naar een polyvalent technisch beambte (niveau E)  - startbaan en een administratief medewerker secretariaat (niveau C).
Lees meer over de voorwaarden en de procedure in de bijhorende informatiebundels.

Lees verder

Versteldienst houdt ermee op
Vanaf 1 maart 2018 zet de Versteldienst de activiteiten stop. Mensen die hun kledij tegen dan nog niet hebben opgehaald, kunnen vanaf 2 maart terecht bij het secretariaat in het gemeentehuis.

Lees verder

Controleer tijdig uw reisdocumenten
Indien u een reis plant, hou rekening met de vereiste reisdocumenten. Voor bepaalde landen is een reispas vereist, voor andere is een identiteitskaart voldoende. In beide gevallen moet u controleren of het document nog lang genoeg geldig is. Bepaalde landen eisen nl. een bepaalde geldigheidsduur bij terugkeer. Best is om vooraf www.diplomatie.be te raadplegen. Daar vindt u voor alle landen de vereiste documenten en de geldigheidsduur. Doe dit tijdig zodat u, indien nodig, de vereiste documenten kan aanvragen/ laten vernieuwen. Hou er ook rekening mee dat voor kinderen onder 12 jaar een kids-ID vereist is. Het kan tot drie weken duren voordat de nodige papieren klaar zijn.
Info: dienst bevolking – burgerlijke stand, T 053 60 72 22, bevolking@sint-lievens-houtem.be.

Lees verder

Gemeentelijke poetsdienst
Of u nu jong of oud bent, een koppel, gezin of alleenstaand, een verhoogde zorgbehoefte* hebt of niet, het ervaren poetspersoneel zorgt voor ondersteuning bij het onderhoud van uw woning. Iedereen kan er terecht voor het wekelijks of tweewekelijks onderhoud van de woonst.
Als u een aanvraag wil indienen of meer informatie wenst over deze poetsdienst met dienstencheques, neem dan contact op via T 053 60 72 59 of poetsdienst@sint-lievens-houtem.be.

* Het poetspersoneel heeft ervaring in het poetsen bij senioren, personen met een handicap en bij gezinnen die om medische of sociale redenen niet zelf kunnen instaan voor het onderhoud van hun woning.

Lees verder