Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 9 februari 2018

Nieuwsbrief stad Ninove 9 februari 2018

Moeilijk leesbaar? Bekijk online
Ontmoetingsboom
 
Een paar maand geleden kreeg de stad van Ninovieter Ishaak Testelmans de vraag om een ontmoetingsboom aan te planten. De boom kan een ontmoetingsplaats worden waar je tot rust kan komen of nieuwe mensen kan ontmoeten. Het stadsbestuur ging hier graag op in en plantte een grote zomereik aan 't Oeversteksken. 
Carnaval praktisch
 
Zondag 18 februari zet de Roze Zondagstrein zich opnieuw in gang. Carnavalsverenigingen halen het onderste uit de kan en laten ons smullen van hun interpretatie van het thema
'Lotj au stem mor heuren'. Langs een nieuw parcours! Wij zetten het even op een rijtje:  Lees meer...
Sluitingsdagen carnaval
 
Alle stadsdiensten zijn gesloten op:
  • 17 februari, 18 februari, 20 februari.
Extra sluitingsdagen:
  • 19 februari: bib, jeugddienst, dienst cultuur en evenementen, cc De Plomblom, dienst toerisme, sportdienst, zwembad De Kleine Dender
  • 21 februari: dienst cultuur en evenementen
cc De Plomblom

Bekijk ook het programma van cc De Plomblom!

Machtsoverdracht Prins Chena
 
Afgelopen zaterdag werd met veel feestgedruis de derde vrouwelijke Prins Carnaval Ninove aangesteld. Prins Chena (Sergeant) werd de 58ste Prins Carnaval. Zaterdag 10 februari wordt carnaval officieel ingezet; dan staat onze burgemeester haar macht af aan Prins Chena. Je kan er zelf ook bij zijn in cultuurcentrum De Plomblom om 11.11 uur. Daarna is er een carnavalsbanket voorzien in zaal Kellenhof, Meerbeke om 14.30 uur. 
Livestream Carnavalsstoet
 
Dit jaar kan je voor het eerst de volledige carnavalsstoet volgen op je tablet of pc. Ninofmedia zorgt voor een livestream, waardoor je de stoet live kan bekijken via deze link. De uitzending start rond 15 uur.
Enquête BIBLAB
 
Kom jij niet of weinig naar de bib? Dan wil de bib graag weten waarom! En wat ze kunnen doen om jou toch tot daar te krijgen. Vul de enquête in! 

Lees meer...
Je ontvangt dit bericht omdat je ingeschreven bent voor de mailing lijst van de stad Ninove. Je kan je uitschrijven door onderaan deze nieuwsbrief te klikken op de knop 'uitschrijven voor deze nieuwsbrief'.
Like deze nieuwsbrief op Facebook!
Like Nieuwsbrief stad Ninove 9 februari 2018 on Facebook
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram
Bekijk hier alle activiteiten.
Copyright © 2017 stad Ninove
E-mail ons via:
informatie@ninove.be
Email Marketing Powered by MailChimp