vrijdag 2 februari 2018

Nieuwsbrief stad Ninove 2 februari 2018

Moeilijk leesbaar? Bekijk online
Enquête BIBLAB
 
In 2017 ging de bib in dialoog met haar gebruikers, met de bedoeling een toekomstvisie voor de bib in onze stad uit te schrijven. De bib wil ook alle niet-gebruikers enkele vragen stellen. Kom je op dit moment niet naar de bib, maar wil je graag je mening geven? Vul dan onze enquête in! 

Lees meer...
Knutselnamiddag Speelodroom
 
Op woensdag 14 februari van 14 tot 15 uur kunnen kinderen tussen 5 en 10 jaar een carnavalsmasker knutselen in de Speelodroom. Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. Mail hiervoor naar speelotheek@ninove.be of bel naar 0474 49 00 23. Minstens één ouder of begeleider moet aanwezig zijn in de speelotheek om toezicht te houden op het kind.

Lees meer...
cc De Plomblom

Bekijk ook het programma van cc De Plomblom!

Voorleesuurtje carnaval
 
Carnaval in onze stad! Tijdens de krokusvakantie lezen we de leukste verhalen over verkleden, feestneuzen en confetti. Alle deelnemers (en hun ouders!) mogen verkleed naar dit voorleesuurtje komen. Dit voorleesuurtje is gratis en voor kinderen tussen 4 en 8 jaar. Na de verhalen knutselen we rond het thema. Ouder(s) of begeleider(s) blijven aanwezig. Schrijf je vooraf in via bib@ninove.be.

Lees meer...
Groepsaankoop dak- en spouwmuurisolatie
 
Energie wordt steeds duurder. Om de prijsstijgingen te counteren en tegelijk de opwarming van de aarde tegen te gaan is investeren in energiebesparende maatregelen een slimme zet! De stad Ninove helpt alvast in het besparen op je energiefactuur: tot 20%! Lees meer op de website van de stad. Inschrijven kan via www.energiegroepsaankoop.be/gebouwschil

Lees meer...
Je ontvangt dit bericht omdat je ingeschreven bent voor de mailing lijst van de stad Ninove. Je kan je uitschrijven door onderaan deze nieuwsbrief te klikken op de knop 'uitschrijven voor deze nieuwsbrief'.
Like deze nieuwsbrief op Facebook!
Like Nieuwsbrief stad Ninove 2 februari 2018 on Facebook
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram
Bekijk hier alle activiteiten.
Copyright © 2017 stad Ninove
E-mail ons via:
informatie@ninove.be
Email Marketing Powered by MailChimp