vrijdag 2 februari 2018

Nieuwsbrief stad Halle - editie 13 - april 2017

Kan je deze mail niet lezen? Bekijk online.

Stad Halle

Nieuwsbrief stad Halle - editie 13 - april 2017
 

Hallerbos in bloei: Hyacintenfestival 2017

Het Hallerbos en zijn paars hyacintentapijt lokt weer duizenden bezoekers. Het Hallerbos is er niet alleen voor toeristen, maar ook voor jou. Hoe plan je nu het best een bezoek aan het Hallerbos tijdens het hyacintenfestival? We geven je graag enkele tips mee om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.

 
 
 

Nieuws uit Halle

 

Mobiele speelpleinwerking en speelstraten van start

De speelstraten en het pilootproject rond mobiele speelpleinwerking gingen van start. De mobiele speelpleinwerking komt langs in verschillende speelstraten. Ontdek snel waar en wanneer je onze monitoren deze zomer kan vinden?

 

We zoeken een vervangend diensthoofd voor CC 't Vondel

Stad Halle zoekt een vervangend diensthoofd (4/5e) voor cultuurcentrum 't Vondel. Je staat in voor de coördinatie en stuurt een ploeg aan van stafmedewerkers, administratieve medewerkers en een technisch-logistieke ploeg.

 
 

Alle nieuwsberichten

 
 

UiT in Halle

 

Sint-Veroonmars gaat weer uit!

15/04/2017 tot 18/04/2017

De Sint-Veroonmars, in de volksmond 'Paasprocessie', is een eeuwenoude traditie in Lembeek.  Sluit je aan bij de militaire stoet of bij de processie, kom naar een van de vele randactiviteiten en proef de sfeer op dit unieke volksfeest in Lembeek!

 

Workshop moestuinieren

27/04/2017 20:00 tot 22:00

Eet jij deze zomer ook groenten van eigen kweek? Je eigen groenten kweken is goedkoop én gezond. In de workshop 'Moestuin voor beginners' krijg je de beste tips om je groene vingers aan het werk te zetten. Schrijf je snel in!

 
 

Alle evenementen

 
 
Stad Halle
wens je deze nieuwsbrief niet langer te ontvangen, klik hier om je uit te schrijven