Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 16 februari 2018

Nieuws uit Middelkerke: kind zoekt pleeggezin, enquêteurs gezocht, vereningen gezocht, garages te koop en te huur, erfgoedsubsidies, ...

Lees deze nieuwsbrief in je browser
Logo

Nieuws uit Middelkerke

Kind zoekt pleeggezin!

In West-Vlaanderen zorgen zo'n 990 gezinnen voor een of meerdere pleeggasten. Kinderen of volwassenen krijgen dankzij Pleegzorg een noodzakelijk thuis, de nodige zorg en een sociaal netwerk. Pleegzorg Vlaanderen is constant op zoek naar nieuwe kandidaat-pleeggezinnen. Middelkerke ondersteunt de zoektocht van Pleegzorg West-Vlaanderen met de organisatie van twee infoavonden, op maandag 12 en maandag 19 maart 2018 in De Branding, Populierenlaan 35, 8430 Middelkerke. 


 Vraag een infopakket

Garagebox huren of kopen onder de markt?

Het AGB biedt opnieuw garageboxen onder de markt aan. Je kan een garagebox kopen, maar ook huren. De boxen variëren in grootte tussen 22,64 m² en 33,60 m². De garages bevinden zich op niveau min 3 onder het Marktplein in het centrum van Middelkerke.


 Ik wil een garagebox!

Westtoer zoekt gemotiveerde enquêteurs

Westtoer organiseert een onderzoek bij dagtoeristen aan de Kust. Voor dit project is Westtoer op zoek naar gemotiveerde enquêteurs. Dit onderzoek loopt van februari 2018 tot en met november 2018.


 Stel je kandidaat

1250 euro erfgoedsubsidie voor je vereniging?

De Kusterfgoedcel geeft projectsubsidies aan verenigingen voor projecten rond roerend en immaterieel erfgoed zoals archieven, tradities, liederen, werktuigen... De indienperiode loopt tot 30 mei.


 Vraag de subsidie aan!

Wil jouw vereniging een drank- of eetstandje uitbaten?

Het gemeentebestuur van Middelkerke is op zoek naar een erkende vereniging die in eigen naam en voor eigen rekening wil voorzien in een drankuitbating of een eetstandje tijdens Feest in het Park op zondag 27 mei 2018.


 Ja, mijn vereniging wil een extra centje verdienen
GEGEVENS AANPASSINGEN / UITSCHRIJVEN

Gemeentebestuur Middelkerke, Spermaliestraat 1, 8430 Middelkerke, 059 31 30 16, informatiedienst@middelkerke.be