Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 10 februari 2018

Harley-Davidson roept kwart miljoen motoren terug

Harley-Davidson roept kwart miljoen motoren terug
De Amerikaanse motorfietsenbouwer Harley-Davidson moet wegens remproblemen wereldwijd 251.894 motorfietsen herstellen. Dat heeft het Amerikaanse agentschap voor de verkeersveiligheid NHTSA bekendgemaakt.
Lees verder

Top Employers: waar u uw verdiende loon (en meer) krijgt
Het nieuwe lijstje Top Employers is bekend. Gaat u bij een van hen aan de slag, dan kunt u zeker zijn van de beste arbeidsomstandigheden. En dat betekent tegenwoordig meer dan een aantrekkelijk loon en een luxewagen. De werknemer van vandaag ziet het 'anders' dan twintig jaar geleden.
Lees verder

Etienne Davignon, na de machtsgreep van Lufthansa: "Het was een bijzonder moeilijke week, eerlijk gezegd"
Etienne Davignon, voorzitter van Brussels Airlines, kijkt terug op een woelige week. Na het ontslag van CEO Bernard Gustin en financieel directeur Jan De Raeymaeker groeide de onzekerheid bij de luchtvaartmaatschappij. De vrees leefde dat eigenaar Lufthansa Brussels Airlines zonder veel emotie zou opslokken, met een sociaal bloedbad tot gevolg. "Het was een bijzonder moeilijke week, eerlijk gezegd. Er is veel gebeurd", laat Davignon weten in een interview met De Morgen. 
Lees verder

Eurowings-topman stelt Belgische topmanagers per brief gerust
Thorsten Dirks, de topman van Eurowings, heeft met een eigen brief gereageerd op de open brief die een vijftigtal Belgische CEO's vorig weekend schreven. Daarin pleitten ze ervoor dat Brussels Airlines "een sterke, in Brussel verankerde luchtvaartmaatschappij" zou blijven, "die tegemoetkomt aan de wensen van de verschillende segmenten in de markt". "De Lufthansa-groep onderschrijft dat standpunt volledig", reageert Dirks.
Lees verder