Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 19 februari 2018

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Herbeluister de gemeenteraadszitting

Herbeluister de gemeenteraadszitting
Vanaf nu kan u de vergaderingen van de gemeenteraad herbeluisteren via onze website. U kan het ganse verslag beluisteren of een specifiek agendapunt. De vergadering van 5 februari werd alvast online geplaatst.
Lees verder

Openbaar onderzoek omgevingsvergunning-OV2018/011-Dreefvelden
Lees verder

Buurtsport in de kijker: BMX
In 2018 kiest onze gemeente voor buurtsport als Sporttak in de Kijker. Iedere maand organiseren we op een ander sportpleintje in onze gemeente een sport- en spelnamiddag. We trappen af op woensdag 28 februari aan het BMX-terrein in Den Haes.
Lees verder

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van de bib
Sinds enkele weken zit de nieuwsbrief van de bibliotheek in een nieuw kleedje. In de nieuwsbrief krijgt u een overzicht van de komende activiteiten in de bibliotheek. Bent u al ingeschreven?
Lees verder

Kom kennismaken met de ideeën voor 'Waver in 't nieuw'
In het najaar konden de inwoners van Onze-Lieve-Vrouw-Waver ideeën indienen voor de dorpskernvernieuwing. We kregen meer dan 300 voorstellen binnen. Benieuwd? Kom dan naar de infomarkt op maandag 26 februari in woonzorgcentrum Huyze De Pauw.
Lees verder

Reserveer alvast uw standplaats op de jaarmarkt
De jaarmarkt in Onze-Lieve-Vrouw-Waver vindt plaats op zaterdag 1 september en de markt in Sint-Katelijne-Waver op vrijdag 7 september. U kan nu al een standplaats reserveren.
Lees verder

Kernraad Centrum op 15 maart 2018
Het gemeentebestuur nodigt de inwoners van het Centrum uit voor de kernraad. Iedereen is welkom op donderdag 15 maart om 20 uur in de parochiezaal. Het schepencollege plaatste vier punten op de agenda. Tot 28 februari kan u zelf nog voorstellen indienen.
Lees verder

Beukendreef opnieuw gesloten voor doorgaand verkeer
Nu de werkzaamheden in de Lange Zandstraat hun einde naderen, zal de Beukendreef opnieuw gesloten worden voor het doorgaand verkeer. Eind deze week zal de aannemer op de grens met Duffel reflecterende paaltjes plaatsen.
Lees verder