Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 14 februari 2018

Gemeente Mol: Woonzorgcentrum en serviceflats in Ten Hove op 10 februari moeilijk bereikbaar

Woonzorgcentrum en serviceflats in Ten Hove op 10 februari moeilijk bereikbaar

Door werken aan de serveromgeving zijn het woonzorgcentrum en de serviceflats in Ten Hove op zaterdag 10 februari moeilijk bereikbaar. Mailverkeer is niet mogelijk tussen 9 en 12 uur, de telefonie is niet beschikbaar tussen 13 en 15 uur. De telefonie van de serviceflats blijft wel beschikbaar, enkel het systeem voor de noodoproepen werkt niet tussen 13 en 15 uur. De bewoners van de serviceflats worden op de hoogte gebracht.

Lees verder

Op velo Bristol: schrijf nu in voor de 'doldwaze kinderrit' op maandag 2 april

Kinderen geboren in 2006 en 2007 kunnen op paasmaandag 2 april gratis deelnemen aan een doldwaze kinderrit door het Centrum. We vertrekken om 14 uur ter hoogte van café 't Wassalon in de Corbiestraat voor een rit van drie rondes van 600 meter met leuke obstakels. Zit er jong sportief geweld bij jouw thuis of een Tom Boonen of Sanne Cant in spé? Schrijf deze dan ten laatste op 14 maart in. Kinderen die deelnemen, brengen hun eigen fiets mee. De kinderrit past binnen een groot eerbetoon aan de vroegere Molse fietsenfabriek Bristol: 'Op velo Bristol'. Een overzicht van alle activiteiten vind je op www.opvelobristol.be.

Lees verder

Bekendmaking meldingsakte Bronstraat 10

Natalia Makuscheva heeft een melding ingediend voor het plaatsen van een veranda op Bronstraat 10 in Mol. Het college van burgemeester en schepenen heeft op 7 februari 2018 akte genomen van de melding. De meldingsakte ligt ter inzage bij de gemeentelijke dienst ruimtelijke ordening in 't Getouw, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Lees verder

Trekkende padden krijgen vrije oversteek in Eendenstraat vanaf 19 februari

In een deel van de Eendenstraat in Millegem geldt van 19 februari tot 30 maart regelmatig een doorgangsverbod, uitgezonderd fietsers en voetgangers. Tijdens nachten met veel kans op paddentrek gaat de weg 's avonds dicht vanaf 18 uur tot 7 uur 's ochtends. Deze maatregel komt er op vraag van Hyla, de amfibieën- en reptielenwerkgroep van Natuurpunt. Het doorgangsverbod moet de diertjes een veilige overtocht garanderen.

Lees verder