Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 9 februari 2018

Gemeente Mol: Lotte Luysterborg wint wedstrijd driekoningenzingen

Lotte Luysterborg wint wedstrijd driekoningenzingen

Lotte Luysterborg uit Ezaart kwam als winnaar uit de bus voor de wedstrijd driekoningenzingen. Kinderen die dit jaar driekoningen gingen zingen en voor 15 januari een leuke foto van hun zangronde doorstuurden, maakten kans om een vrijetijdscheque te winnen ter waarde van 20 euro. Proficiat Lotte! Jij mag je prijs afhalen op de jeugddienst, Markt 28.

Lees verder

240 senioren genieten van gezellig samenzijn tijdens 'Oud lief ik hou van jou'

240 senioren genoten op donderdag 8 februari van het ontmoetingsmoment 'Oud lief ik hou van jou' in Hof Van 't Rauw. Alle plus 75-jarigen, rolstoelvaste en/of zwaar zorgbehoevende 65-plussers en mensen met dementie uit onze gemeente waren uitgenodigd voor dit gezellig samenzijn. De activiteit werd georganiseerd door de seniorenraad in samenwerking met de dienst seniorenplus.

Lees verder

Bezorg een foto van het vrijwilligerswerk in je organisatie en win pretpakket

In onze gemeente willen we de Vlaamse 'Week van de vrijwilliger' niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Om onze talrijke vrijwilligers in de kijker te zetten, doen we beroep op jou! Vrijwillig jij bij een Molse organisatie? Stuur ons dan je grappigste vrijwilligersfoto via het e-formulier op www.gemeentemol.be/weekvandevrijwilliger en toon ons waarom jouw vereniging de leukste vrijwilligersploeg heeft van onze gemeente! De vereniging met de gekste foto wint een pretpakket.

Lees verder

Bekendmaking openbaar onderzoek omgevingsvergunning Watertorenstraat 28

Stijn Testelmans heeft een aanvraag ingediend voor stedenbouwkundige handelingen op Watertorenstraat 28. De aanvraag ligt van 15 februari tot en met 16 maart 2018 ter inzage bij de dienst ruimtelijke ordening in 't Getouw, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol.

Lees verder