Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 20 februari 2018

Gemeente Mol: Bergstraat en Guido Gezellestraat afgesloten op maandag 19 februari

Bergstraat en Guido Gezellestraat afgesloten op maandag 19 februari

Op maandag 19 februari is de Bergstraat, gedeelte tussen Smallestraat en Guido Gezellestraat, vanaf 6.30 tot 13 uur afgesloten voor alle verkeer. Fietsers moeten afstappen en het voetpad aan de overzijde van de straat gebruiken. Er wordt een omleiding voorzien via Rozenberg – Lichtstoetstraat en Guido Gezellestraat. In de namiddag is de Guido Gezellestraat, gedeelte tussen Lichtstoetstraat en Bergstraat afgesloten tot 18 uur. Fietsers en voetgangers kunnen wel passeren. Het verkeer wordt dan omgeleid via de Bergstraat. De maatregelen zijn nodig voor werken aan het bouwproject Gaudium Mol op de hoek Bergstraat – Guido Gezellestraat. De aannemer brengt de bewoners tijdig op de hoogte.

 

 

 

Lees verder

Wat betekent het geothermieproject voor handelaars en ondernemers?

In samenwerking met het gemeentebestuur organiseert EANDIS op maandagavond 12 maart een informatieavond over het geothermieproject. Deze informatieavond richt zich op alle handelaars en ondernemers uit onze gemeente.

Lees verder

Castelsebaan op zaterdag 24 februari afgesloten voor kappen bomen

Op zaterdag 24 februari is de Castelsebaan, gedeelte tussen Europawijk en Retiebaan, tussen 8 en 18 uur afgesloten voor alle verkeer, ook voor fietsers en voetgangers. Een omleiding is voorzien via Europawijk richting Retiebaan. Van zodra de werken afgerond zijn, wordt de rijbaan terug opengesteld. De maatregelen zijn nodig om de veiligheid te garanderen tijdens het kappen van dertien bomen langs de Castelsebaan.

 

 

Lees verder

Ontdek Grabbelpasprogramma paasvakantie in Uit in Mol for Kids maart-april!

Eind februari wordt in elke Molse kleuter- en lagere school de vrijetijdskrant Uit in Mol for Kids maart-april verdeeld. Zorg dat je een exemplaar ontvangt, want hierin vind je ook alle grabbelpasactiviteiten voor de paasvakantie. Of download hier het programma. Maak alvast je keuze uit het aanbod, want op maandag 12 maart starten de online inschrijvingen.

Lees verder