Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 19 februari 2018

Gemeente Herent: Stookolietankslag nog tot eind 2018

Stookolietankslag nog tot eind 2018
Om de kosten voor het verwijderen of opvullen van oude stookolietanks te drukken heeft een werkgroep van inwoners uit de gemeente en 7 andere gemeenten een stookolietankslag georganiseerd.
Lees verder

Veegactie in maart 2018
In maart gaan gemeentewerkers opnieuw op pad om de goten te vegen, zwerfvuil op te ruimen en onkruid te wieden. Tijdens die werken vragen we de bewoners om elders te parkeren. Een bewonersbrief geeft u tijdig concrete info.
Lees verder

Groepsaankoop kippenhokopeners wordt voortgezet
Ondervindt u ook overlast van vossen en steenmarters waardoor uw kippen niet langer veilig zijn? In samenwerking met Interleuven zet de gemeente de groepsaankoop van automatische hokopeners voort.
Lees verder

Doe mee aan bevolkingsonderzoek dikkedarmkanker
Vroegtijdige opsporing biedt de beste bescherming tegen dikkedarmkanker. Daarom moedigt het bevolkingsonderzoek mannen en vrouwen van 55 tot 74 jaar aan om elke twee jaar gratis een stoelgangtest te doen.
Lees verder

Hebt u vragen over uw wettelijke pensioen? Het Pensioenpunt wil u graag helpen!
De Pensioendienst is aanwezig in het hele land. Zijn experts en die van het RSVZ zijn er om al uw vragen over uw wettelijke pensioen te beantwoorden. U vindt het dichtstbijzijnde Pensioenpunt op www.pensioenpunt.be
Lees verder