Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 10 februari 2018

Gemeente Edegem: Nieuwe uitbater voor Tennisclub De Dreef

Nieuwe uitbater voor Tennisclub De Dreef
Op 31 januari 2018 liep de 30-jarige huurovereenkomst tussen TC De Dreef en de gemeente af. De huidige Raad van Bestuur van de club liet ons weten niet opnieuw kandidaat te zijn. Daarom was Edegem genoodzaakt een open oproep te lanceren voor een nieuwe kandidaat-uitbater voor de tennisclub.
Lees verder

Nieuwe vacature: deskundige patrimonium (B1-B3) (contract van 1 jaar)
De gemeente Edegem is op zoek naar een gemotiveerde en dynamische deskundige patrimonium voor de periode van 1 jaar (B1-B3).
Lees verder

Nieuwe vacature: onderhoudshulp (D1-D3)
De gemeente Edegem is op zoek naar een gemotiveerde en dynamische onderhoudshulp (D1-D3).
Lees verder

Nieuwe vacature: geschoold polyvalent arbeider - chauffeur (D1-D3)
De gemeente Edegem is op zoek naar een gemotiveerde en dynamische geschoold polyvalent arbeider - chauffeur (D1-D3).
Lees verder

Gezocht: Medewerker Landbouw voor streekvereniging De Zuidrand
Werk je graag mee aan de streekidentiteit van de Zuidrand? Spreekt het boerenleven, landbouwbedrijfsvoering en werken met vrijwilligers jou aan? Bouw je graag mee aan een reeks van activiteiten op verschillende boerderijen in de Zuidrand van Antwerpen? Dan ben jij de juiste persoon om het team van Streekvereniging Zuidrand te versterken voor het project 'Burgers en Boeren'.
Lees verder

Nieuwe vacature: medewerk(st)er projectondersteuning - planning & inrichting (C1-C3)
De gemeente Edegem is op zoek naar een gemotiveerde en dynamische medewerk(st)er projectondersteuning - planning & inrichting (C1-C3).
Lees verder

Linderaje: doe de lamadans
Trek op zondag 11 maart je wandelschoenen aan voor de Linderaje! Spreek met je buren af en ga op stap! Dit jaar zullen de wandeltochten uitmonden in een groot gezamenlijk Peruaans feest in Hangar 27.
Lees verder

Grenzeloos gekleurd - Tessy Willems
Tessy Willems heeft een grenzeloze verbeelding, die ze op een eigen en herkenbare wijze etaleert. Veel werken ogen abstract, maar aan de hand van soms subtiele dan weer opvallende figuratieve elementen slaagt ze erin om ons mee te nemen in onze persoonlijke fantasieën. Haar werken laten zich niet vangen in één duidelijk script. Met een open vizier volstaan een nuance in emotie...
Lees verder

Workshop monoprint
Heb je zin in een leuke, experimentele workshop waarbij verrassende resultaten tevoorschijn komen? Weten de eigenzinnige composities en de mysterieuze sfeer van Tessy Willems' werken je te bekoren? Grijp dan nu je kans en maak samen met haar fascinerende monoprints, één van de technieken die ze gebruikt in haar werken.
Lees verder