Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 17 februari 2018

Gemeente Edegem: Nieuwe fase werken Drie Eikenstraat start op maandag 12 februari

Nieuwe fase werken Drie Eikenstraat start op maandag 12 februari
Vanaf maandag 12 februari start een nieuwe fase voor de werken aan de Drie Eikenstraat. Daarom verandert de toegankelijkheid van de werfzone voor buurtbewoners, fietsers, voetgangers en voor wie er de bus neemt.
Lees verder

Zorg jij mee voor een Warme Buurt?
De Warme Buurt is een werking die zorgt voor eenzame of langdurig zieke mensen. Vrijwilligers bezoeken hen voor een babbel, koffietje, wandeling, bezoekje aan de bib of toneel, ... In 2018 start Edegem een Warme Buurt op. Wil jij vrijwilliger worden? Kom naar een van de infomomenten!
Lees verder

Nieuwe vacature Zuidrand: Medewerker landbouw
Werk je graag mee aan de streekidentiteit van de Zuidrand? Spreekt het boerenleven, landbouwbedrijfsvoering en werken met vrijwilligers jou aan? Bouw je graag mee aan een reeks van activiteiten op verschillende boerderijen in de Zuidrand van Antwerpen? Dan ben jij de juiste persoon om het team van Streekvereniging Zuidrand te versterken voor het project 'Burgers en Boeren'.
Lees verder

Agenda gemeenteraadszitting 26 februari 2018 beschikbaar
De agenda van de gemeenteraadszitting van maandag 26 februari 2018 is beschikbaar.
Lees verder

Ga op speeddate met je wijkagent!
Je hebt de wijkagent ongetwijfeld al vaak zien voorbijkomen in jouw buurt. Hij is er een van de vaste gezichten en houdt een oogje in het zeil als je de deur uitgaat. Binnenkort kan je hem vragen stellen en de wijkwerking beter leren kennen op een van de vier buurtvergaderingen.
Lees verder