Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 9 februari 2018

Digitale Nieuwsbrief Stad Menen

09-02-2018

Sandrine II Prinses Carnaval Stad Menen 2018

Op zaterdag 3 februari werd Sandrine II in zaal Park Ter Walle aangesteld tot Prinses Carnaval Stad Menen 2018. Dit was de afsluiter van een dag vol ambiance met in de namiddag een heus Kindercarnavalsfeest.

Meer

Wegomlegging naar aanleiding van werken in de Ieperstraat

Op dinsdag 13 februari 2018 wordt er naar aanleiding van de afbraak van een torenkraan sterke verkeershinder voorzien in de Ieperstraat te Menen.

Meer

Vacature | Directeur (m/v) Academie Menen, muziek en woord

Stad Menen is op zoek naar een directeur (m/v) voor de Academie Menen, muziek en woord.

Meer

Menen neemt je mee! Laat jouw zaak schitteren

Met trots stelt de stad Menen haar nieuwe project voor: "Menen neemt je mee", een actie ter versterking van de groot Meense handelskern. Wil jij jouw zaak gratis laten schitteren in het Meens bonnenboekje? Schrijf je dan nu in!

Meer

Maken we deze zomer van jullie straat een speelstraat?

Ook deze zomer willen we opnieuw extra ruimte geven aan kinderen om te spelen. Daartoe kunnen opnieuw (delen) van bepaalde straten worden ingericht als 'speelstraat'.

Meer

Verslag gemeenteraad maandag 29 januari 2018

Op maandag 29 januari 2018 kwamen de gemeenteraadsleden bijeen in de raadzaal van het Stadhuis, Grote Markt 1 in Menen. Hier vind je het verslag en kun je ook een virtueel bezoek brengen aan de raadzaal.

Meer

Wegomlegging naar aanleiding van werken in de Sluizenkaai

Op maandag 5 februari 2018 wordt er in de Sluizenkaai gestart met frees- en asfalteringwerken. Er zullen ook lokale verbeteringen doorgevoerd worden aan het fietspad en de verkeersdrempels worden verwijderd. De werken zijn voorzien tot en met 23 februari 2018.

Meer