vrijdag 19 januari 2018

Gemeente Mol: Wie verdient volgens jou de publieksprijs van de sportlaureaten 2017?

Wie verdient volgens jou de publieksprijs van de sportlaureaten 2017?

Sinds dit jaar vervangen we de persprijs op de huldiging kampioenen en sportlaureaten 2017 door de publieksprijs. Verdient iemand op onderstaande lijst volgens jou de prijs? Vul dan voor donderdag 1 februari om 9 uur het e-formulier in op onze site via www.gemeentemol.be > E-loket > Publieksprijs sportgala op 2 februari. Stemmen maar!

Lees verder

Renners en rensters gezocht voor retrokoers 'Groote Prijs Bristol Moll'

Welke renners en rensters willen deelnemen aan de retrokoers 'Groote Prijs Bristol Moll' die op maandag 2 april plaatsvindt in het Centrum? Kandidaten moeten minstens 18 jaar oud zijn. Deelnemen kan enkel op een eigen fiets van minstens 25 jaar oud. Inschrijven kan tot en met 14 maart 2018. De organisatie is in handen van WTC de Grimberggeiten van Café 't Wassalon in samenwerking met het gemeentebestuur. De wedstrijd past binnen een grootschalig eerbetoon aan de vroegere Molse fietsenfabriek Bristol: 'Op Velo Bristol'.

Lees verder

Bestel het boek 'Op velo Bristol' nu aan voordeeltarief

Het boek 'Op velo Bristol, het verhaal van het Molse fietsmerk en zijn renners' is nu te koop aan voordeeltarief. Auteurs Stijn Geys en Rudy Nuyts verwennen je met verhalen en nooit gepubliceerde foto's van meer dan 100 renners. Het boek telt 304 pagina's en Tom Boonen schreef het voorwoord. Bestel uiterlijk op 15 maart 2018 een exemplaar aan het voordeeltarief van 25 euro. Nadien betaal je 30 euro.

Lees verder

Vennestraat net voor kruispunt met Martelarenstraat afgesloten op 25 januari

Op donderdag 25 januari is de Vennestraat net voor het kruispunt met de Martelarenstraat afgesloten van 9 tot 13.30 uur. De firma Agrippa monteert er een telescoopkraan die de volledige breedte van de straat en de parkeerstrook inneemt, uitgezonderd het voetpad. Fietsers en voetgangers kunnen wel passeren.

 

Lees verder