woensdag 17 januari 2018

Gemeente Mol: Oproep offertes saneerfirma's voor groepsaankoop 'Tankslag 2018'

Oproep offertes saneerfirma's voor groepsaankoop 'Tankslag 2018'

Het gemeentebestuur organiseert begin 2018 een samenaankoop van sanering van buiten gebruik gestelde stookolietanks. Geïnteresseerde en erkende saneerfirma's kunnen hun offerte indienen tot en met 1 februari 2018. De invulformulieren hiervoor vind je terug op www.gemeentemol.be/tankslag. Je verstuurt dit naar gemeentebestuur Mol, ter attentie van Kathleen Leynen, Molenhoekstraat 2, 2400 Mol. Mailen kan ook via duurzaamheidsambtenaar@gemeentemol.be.

Lees verder

Online verkoop pancartes historische personages nog tot 8 februari

Nog tot en met donderdag 8 februari, 18 uur, kan je via www.io-auctions.com een bod uitbrengen op een aantal pancartes van historische personages (Pancartes Gemeente Mol). Tijdens de historische feestmarkt van 4 april 2017 sierden deze figuren het oud-gemeentehuis. Het gemeentebestuur hoopt met de verkoop deze figuren alsnog een tweede leven te schenken. Wil je de figuren eerst van dichtbij bekijken alvorens een bod uit te brengen? Kom dan op donderdag 1 februari tussen 10 en 11 uur naar de gemeentelijke werkplaatsen in de Rivierstraat. Eenmaal gekocht, kan je de figuren op donderdag 15 februari tussen 14 en 15.30 uur ophalen bij de gemeentelijke werkplaatsen.

Lees verder

Kamer voor heemkunde zoekt info over oud bierviltje Café Lange Dreef in Ezaert-M

De Kamer voor heemkunde zoekt info over een zopas opgedoken bierviltje. Mogelijk gaat het om een heel oud exemplaar. Volgende gegevens staan op het bierviltje vermeld: Gezusters Dierckx, Café Lange Dreef, Ezaert-Mol, Handelsregister Turnhout 3658. Kan jij ons iets meer vertellen over deze vondst? Waar lag het café? Wie waren de uitbaters? In welke periode moeten we dit situeren? Op dit moment tast de Kamer voor heemkunde nog volledig in het duister. Alle info is welkom bij de dienst erfgoed – Kamer voor heemkunde.

Lees verder

Kinderopvang nodig tijdens krokusvakantie? Online reserveren vanaf 20 januari

Inschrijven voor de buitenschoolse kinderopvang in de krokusvakantie verloopt via de online reservatiesoftware. Heb jij tijdens de krokusvakantie, van 12 tot en met 16 februari, kinderopvang nodig? Vanaf zaterdag 20 januari, 9 uur, mag je online reserveren tot en met de werkdag voor het opvangmoment (11 uur).

Lees verder