donderdag 18 januari 2018

Gemeente Mol: Gemeenteraadszitting op maandag 22 januari

Gemeenteraadszitting op maandag 22 januari

Op 22 januari> staat de volgende gemeenteraadszitting op de agenda. De vergadering start om 20 uur en gaat door in de raadzaal van 't Getouw. De zitting is – buiten het 'besloten gedeelte' –  voor elke geïnteresseerde vrij toegankelijk. Klik hier voor de agendapunten die worden behandeld.

Lees verder

Jouw zaak een zomer lang in de spotlights dankzij sponsorpakketten 'Mol Zomert'

De dienst toerisme zoekt enthousiaste ondernemers die hun zaak de hele zomer lang in de spotlights willen plaatsen. Met grote, publieke evenementen zoals de Ketnet Zomertour krijgen commerciële partners meerdere kansen om hun zaak aan een Mols evenement te koppelen. Interesse? Contacteer dan de dienst toerisme voor 1 maart. Meer info over de verschillende sponsorpakketten vind je op www.gemeentemol.be.

Lees verder

Slachthuisstraat, Eekhoornstraat en Bremdoorstraat zijn 'Gezelligste buurt 2017'

De Slachthuisstraat, Eekhoornstraat en Bremdoornstraat mogen zich de gezelligste buurt van 2017 noemen. Uit de 60 subsidieaanvragen voor wijk- en buurtfeesten die in 2017 bij de dienst toerisme binnenkwamen, trok een onschuldige hand op 16 januari één wijk- en buurtfeest. In hun buurt prijkt binnenkort een bordje met het opschrift 'Gezellige buurt 2017'. Wil jouw buurt meedingen naar de titel 'Gezellige buurt 2018'? Vraag dan een subsidie aan.

Lees verder

'Mol, Balen en Dessel stoppen met roken' klokt af op 165 stoppers

Maar liefst 71 Mollenaars, 45 Balenaars en 49 Desselaars stappen 2018 rookvrij in. Op 17 januari sloten we de geslaagde campagne 'Mol, Balen en Dessel stoppen met roken' feestelijk af op het Zilvermeer. Meer dan 75 procent van de deelnemers stopte volledig met roken. De tabakologen en het gemeentebestuur van de drie gemeenten zijn ongelofelijk trots op dit resultaat.

Lees verder