Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 6 januari 2018

Gemeente Edegem: Nieuwe vacature: Coördinator streekvereniging Zuidrand (A1a-A3a) (voltijds - contractueel))

Nieuwe vacature: Coördinator streekvereniging Zuidrand (A1a-A3a) (voltijds - contractueel))
Draag je graag bij tot de uitbouw van een jonge organisatie en weet je hoe personeel, streekbewoners en bezoekers te bezielen? Dan ben jij de juiste persoon om het team van Streekvereniging Zuidrand te versterken.
Lees verder

Groepsaankoop dakisolatie
Een geïsoleerd dak bespaart tot 30% op je energieverbruik. Isoleer nu je dak en draag bij tot een beter klimaat. Bekijk het aanbod van de groepsaankoop dakisolatie van je gemeente en Igean.
Lees verder

Gemeentelijk kunstcentrum Huis Hellemans nog gesloten tot 9 februari
Het gemeentelijk kunstcentrum Huis Hellemans blijft nog gesloten tot 9 februari 2018. De renovatiewerken lopen onverwacht langer uit dan gepland. De aangekondigde tentoonstelling 'Ontmoetingen' van Wim De Schamphelaere moet daardoor jammer genoeg naar een latere datum worden uitgesteld. Onze excuses!
Lees verder

Emoties in kleur - Katrien Jonkers
Op haar veertigste ontdekt Katrien Jonkers het medium schilderkunst en begint naarstig haar gedachtenkronkels en emotionele prikkels te visualiseren op schilderdoek. Het wordt een passie met een onweerstaanbare gedrevenheid. De kracht van de schilderkunst laat haar niet meer los. Haar leven wordt letterlijk ingekleurd. Gevoelens en ervaringen worden hartstochtelijk in beeld gebracht.
Lees verder