donderdag 18 januari 2018

Gemeente Arendonk: Schoolstraat alleen voor plaatselijk verkeer

Schoolstraat alleen voor plaatselijk verkeer
Schoolstraat alleen voor plaatselijk verkeer

Om de verkeersveiligheid aan gemeentelijke basisschool Sint-Jan in de Schoolstraat te verhogen, wordt als proefmaatregel de toegang in de Schoolstraat verboden voor al het gemotoriseerd verkeer, uitgezonderd plaatselijk verkeer.

Lees meer
Lees verder

Langedijk in Retie afgesloten
Langedijk in Retie afgesloten

Vanaf maandag 22 januari 2018 worden er onderhouds- en herstellingswerken uitgevoerd aan Langedijk (verbinding tussen Huisjes en Postelsebaan) in Retie. De rijweg zal volledig vernieuwd worden; deze wordt opgesloten tussen 2 betonnen kantstroken. De werken worden uitgevoerd door aannemer Deckx uit Dessel en zullen ongeveer 50 werkdagen in beslag nemen.

Lees meer
Lees verder

Stormweer
Stormweer

We raden iedereen aan om tijdens het stormweer het nummer 1722 te bellen als hij of zij de brandweer nodig heeft bij wateroverlast en/of stormschade. Bel enkel 112 als jij of iemand in je omgeving zich in een (potentieel) levensbedreigende situatie bevindt

Heb geduld als je het nummer belt en haak niet in, want daardoor kom je opnieuw achteraan de wachtrij terecht. We krijgen momenteel erg veel oproepen vanwege het stormweer, de brandweer doet al het mogelijke om je zo snel mogelijk te helpen. Wees voorzichtig, parkeer niet onder bomen en blijf binnen indien mogelijk!

Lees meer
Lees verder