donderdag 18 januari 2018

Bezoek aan EBWO in Londen

Kent u de EBWO ?

De Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling, gevestigd in Londen, financiert projecten in milieu, energie, duurzame ontwikkeling en steden en milieu infrastructuur.

De EBWO werd één van de grootste investeerders van Centraal- en Oost-Europa tot Centraal-Azië, over de Balkan. Sinds enkele jaren financiert de bank ook projecten in de Magreb (Egypte, Tunesië en Marokko) en Turkije. Al deze projecten genereren op hun beurt aanbestedingen waaraan zowel kmo's als grote bedrijven kunnen deelnemen.

Als Kamer van Koophandel, willen we deze opportuniteiten u laten ontdekken. Wij organiseren op 22 en 23 maart een bezoek aan de EBWO in Londen.
Dit is het ideale ogenblik om eerstehands informatie te verkrijgen over de toekomstige investeringsstrategie en projecten in de pijplijn van deze Bank, alsook om uw producten, diensten en eventuele projecten toe te lichten aan de verschillende sectorspecialisten van de EBWO.
Een networking event is voorzien in aanwezigheid van Londense bedrijven in uw sector gedurende de receptie op de Belgische Ambassade.

Via deze link vindt u het programma van het bezoek, evenals het profiel van uw bedrijf en inschrijvingsformulier voor het hotel dat u ingevuld dient terug te bezorgen vóór 2 februari 2018.

Waar ?
EBWO
Londen

Wanneer ?
Donderdag 22 maart 2018 en
Vrijdag 23 maart 2018


Deelname ?
Leden BECI: € 100 ex btw
Niet-Leden: € 100 ex btw

Informatie ?
Jean-Philippe Mergen
Director Export
jpm@beci.be
+32 2 210 01 77