Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 27 november 2017

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Bekendmaking politieverordening zonale politieverordening houdende maatregelen tot het...

Bekendmaking politieverordening zonale politieverordening houdende maatregelen tot het voorkomen en bestrijden van brand in publiek toegankelijke inrichtingen
Het besluit van de gemeenteraad genomen in zitting van 6 november 2017 betreffende een zonale politieverordening houdende maatregelen tot het voorkomen en bestrijden van brand in publiek toegankelijke inrichtingen wordt ter kennis gebracht via publicatie op de website, vanaf 21 november 2017
Lees verder

Foto's Seniorennamiddag
Op vrijdag 17 november verzamelden ruim 600 senioren voor onze jaarlijkse seniorennamiddag. Onze fotografen waren van de partij en zorgden voor een mooie fotoreportage.
Lees verder

Liersesteenweg (N14) vanaf 23 november opnieuw open in beide richtingen
De werken aan het nieuwe kruispunt op de Liersesteenweg in Mechelen, ter hoogte van de toegang tot het AZ Sint-Maarten, zijn zo goed als klaar. Vanaf donderdag 23 november gaat de Liersesteenweg tussen de R6 en de Duivenstraat weer open in beide richtingen.
Lees verder

Bouwvergunning afgeleverd voor rioleringswerken in Beukendreef, Netestraat en Fermerijstraat
Het gemeentebestuur heeft aan Pidpa-HidroRio een bouwvergunning afgeleverd voor de riolerings- en wegeniswerken in de Beukendreef, Netestraat en Fermerijstraat. In de loop van het voorjaar kunnen deze werken van start gaan.
Lees verder

Skwinkel-eindejaarstombola
Van 1 tot 31 december organiseert vzw skwinkel opnieuw een eindejaarstombola. Bij de 55 deelnemende skwinkels krijgt u per aankoopschijf van 4 euro een skwinkel-lot. Hiermee maakt u kans op één van de 98 prijzen, die samen een bedrag van 10.000 euro vertegenwoordigen.
Lees verder

Nieuwe voetpaden in Tuinwijk
De voetpaden in de Tulpestraat, Daliastraat en Begoniastraat worden vernieuwd. Tegen het einde van de maand november moeten de werken klaar zijn.
Lees verder

Agenda gemeenteraad 4 december 2017
Op 4 december vergadert de gemeenteraad. Deze zitting is openbaar en kan u bijwonen. U kan de agenda bekijken op onze website.
Lees verder