Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 27 november 2017

de Bib: De Bib is gesloten op 25 en 26 december

De Bib is gesloten op 25 en 26 december
Op maandag 25 en dinsdag 26 december is de Bib gesloten. Je kan je materialen die dagen toch binnenbrengen via de inleverbus.
Lees verder

Bibliotheek Overbeke
De bibliotheek van Overbeke is wegens onvoorziene omstandigheden gesloten. U kan terecht in de hoofdbib van 9.00 tot 13.00 u of in Massemen van 10.00 tot 12.00 u.
Lees verder

Feestje voor de erfgoedcel


Lees verder

Tom Thum : 1 stem, vele geluiden

Dit is ongetwijfeld mijn kortste bijdrage en ik ga het ook niet nodeloos rekken.  Het is een TEDx talk, dus kwaliteit gegarandeerd. Ik heb deze post voor alle zekerheid in november geplaatst, zodat jouw van verbazing openvallende mond –  en die zal de komende 11 min in die stand blijven – geen habitat wordt voor dakloze  insecten.

"My name is Tom and I have come here today to come clean about what I do for money.  Basically I use my mouth in strange ways in exchange for cash.  I usually do this kind of thing in city downtown bars …"

Sommigen hebben – na deze korte introductie – misschien iets anders in gedachten, maar Tom Thum is een beatboxer. Als je wat rondscharrelt op youtube vind je geweldige beatbox acts, de één al beter dan de ander.  Persoonlijk denk ik dat Tom Thum zeer moeilijk te evenaren is.

Je kan je mond nu terug sluiten.

(as)


Lees verder

Voorleesmoment 2 december 2017

Op 2 december om 10:30 komt Ilse De Keyzer voorlezen uit haar boek Teckel Tokkel.
Komen jullie ook luisteren?

Tot dan!


Lees verder