dinsdag 5 september 2017

Weekend van de Klant, Open Monumentendag en Dag van de Landbouw

Bekijk deze mail in je browser

Nieuwsbrief Gemeente Berlaar
dinsdag 5 september 2017

Handelaars gezocht voor Weekend van de Klant en Kerstshopping met kerstmark

Samen met de Berlaarse handelaars organiseert het gemeentebestuur dit najaar enkele leuke evenementen. Eind september verwennen we namelijk de trouwe klanten tijdens het Weekend van de Klant en op vrijdag 22 december vindt de tweede editie van de Kerstshopping met kerstmarkt plaats!

Lees meer

Vlaamse primeur voor Stationsstraat

Om de veiligheid van de oversteekplaats aan Berlaar-Station nog meer te verbeteren, pakten Berlaar en Stradus Infra vorige week uit met een Vlaamse primeur. In het zebrapad ter hoogte van de fietsenstalling op het Stationsplein werden namelijk enkele bijzondere betonklinkers met een verhoogde reflectie geïntegreerd.

Lees meer

Open Monumentendag 2017

Hét feest van het onroerend erfgoed is in 2017 al aan zijn 29ste editie toe. In Berlaar kan je op zondag 10 september de Sint-Pieterskerk en het klooster (her)ontdekken.

Lees meer

Plantjesweekend t.v.v. Kom op tegen Kanker

Het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker is ondertussen stevig ingeburgerd. Ook de 23ste editie wordt vast een schot in de roos. Op 13, 14, 15 en 16 september zullen vrijwilligers van Berlaarse verenigingen in onze gemeente azalea's te koop aanbieden aan 7 euro.

Lees meer

Dag van de Landbouw

Op zondag 17 september organiseren Boerenbond en Landelijke Gilden voor de 35ste keer de Dag van de Landbouw. Tientallen bedrijfsleiders laten je dan, samen met hun familie, kennis maken met hun werk en producten. In Berlaar kan je terecht bij het melkveebedrijf van Marc Busschots.

Lees meer

Copyright © 2017 Gemeente Berlaar

Wens je deze e-mail niet langer te ontvangen?
Je kan je voorkeuren aanpassen or jezelf uitschrijven.

Email Marketing Powered by MailChimp