Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen. Uw nieuws hier online, neem dan contact op met de redactie.

vrijdag 1 september 2017

Uitnodiging Vlaamse dag InterCity Youth Conference op 17 november | Uitnodiging workshop Netwerken op 5 oktober | Investeringssubsidies voor culturele en jeugdinfrastructuur

Nieuwsflash jeugdbeleid - afdeling Jeugd - Departement Cultuur, Jeugd en Media

Bekijk deze nieuwsflash in je browser

CJSMhttp://www.sociaalcultureel.be/e-zine/header_image2.jpghttp://www.sociaalcultureel.be/e-zine/header_image3.jpghttp://www.sociaalcultureel.be/e-zine/jeugdbeleid2.gifhttp://www.sociaalcultureel.be/e-zine/header_image5.jpg

d

e-zine van de afdeling Jeugd   http://www.sociaalcultureel.be/e-zine/header_bullet.gif   Jaargang 16   http://www.sociaalcultureel.be/e-zine/header_bullet.gif   nr 14   http://www.sociaalcultureel.be/e-zine/header_bullet.gif  1 september 2017

Nieuwsflash jeugdbeleid

Vlaanderen is jeugd

Uitnodiging Vlaamse dag InterCity Youth Conference op 17 november

ICY-conferentieOp vrijdag 17 november sturen we honderd deelnemers uit Vlaanderen naar de InterCity Youth Conference in Leuven. Voor dit Vlaamse luik van de conferentie, tevens de finale van het traject Jeugdwerk in de Stad, verwelkomen we graag schepenen, jeugdconsulenten, jeugdraadsleden en jeugdwerkers uit de centrum- en regionale steden.

Wat staat er op het programma? In de voormiddag delen de Vlaamse deelnemers hun expertise met de internationale gasten. In de namiddag houden we een boeiende discussie over stedelijk jeugdwerk in Vlaanderen, samen met de Vlaamse minister van Jeugd.

Iets voor jou? Schrijf je dan in vóór 26 oktober. Deelname kost 50 euro.

Meer informatie - Programma - Inschrijven

 

naar boven

Uitnodiging workshop Netwerken op 5 oktober

NetwerkenSamenwerking en kennisdeling tussen organisaties, bedrijven en overheden worden steeds belangrijker en vormen de basis voor professioneel succes. Netwerksamenwerking is echter een complex verhaal met vele ingrediënten. In deze workshop ga je samen met PRONET aan de slag en leer je welke rollen en competenties belangrijk zijn voor een succesvolle samenwerking.

Wil jij het verschil maken in jouw organisatie? Schrijf je dan snel in voor de workshop Netwerken. De workshop is bedoeld voor jeugdwerkers en jeugdbeleidsmakers in een stedelijke context, maar ook andere geïnteresseerden zijn welkom. Deelname is gratis, inschrijven kan tot uiterlijk 26 september.

Meer informatie - Inschrijven


naar boven

Investeringssubsidies voor culturele en jeugdinfrastructuur

EnergiezuinigNog tot 15 september kun je een aanvraag indienen voor investeringssubsidies voor culturele en jeugdinfrastructuur met bovenlokaal belang. De vernieuwde regeling over deze subsidielijn bevat drie sectorale prioriteiten voor de periode 2017-2021: (1) het automatiseren van theatertrekken, (2) toegankelijkheid van culturele infrastructuur en (3) het energiezuiniger maken van culturele infrastructuur. Voor de prioriteiten 'toegankelijkheid' en 'energiezuiniger maken' komt ook infrastructuur die door de jeugdsector wordt gebruikt, in aanmerking voor subsidiëring.

Meer informatie - Subsidievoorwaarden - Formulieren


naar boven

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen, stuur ons dan een e-mail.

V.U.: Johan Van Gaens • afdeling Jeugd • Arenbergstraat 9 • 1000 Brussel - www.jeugdbeleid.be