Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen. Uw nieuws hier online, neem dan contact op met de redactie.

woensdag 13 september 2017

Stad Tongeren: Kermisbraderie op zaterdag 16 september

Kermisbraderie op zaterdag 16 september
Op zaterdag 16 september 2017 organiseren de Verenigde Handelaars hun jaarlijkse kermisbraderie in het centrum van de stad. Kom gezellig shoppen en ontdek de nieuwe collecties in de mooie handelszaken.
Lees verder

Koopzondag Modepromenade
Koopzondag met grote modepromenade op 3 locaties in het centrum op zondag 1 oktober 2017. De winkels zijn open van 13.00 uur tot 17.00 uur. Geniet van de modeshows tussen 13.30 uur en 16.30 uur. Ook de handelaars leggen hun klanten graag in de watten met een glaasje cava, allerhande attenties en kortingen.
Lees verder

Dominique wint 500 euro met ambi.pas
Dominique Collas uit Tongeren wint als tweede een 'Schoolbudget met de ambi.pas'. Zij wint 5.000 punten of 500 euro dankzij haar aankoop bij E&S Solar, Viséweg te Tongeren.
Lees verder

Drône boven projectgebied De Motten
Tussen 12 en 18 september 2017 zal er een drône over het projectgebied van De Motten vliegen (het exacte tijdstip is afhankelijk van de weersomstandigheden). Deze vlucht zal 2 à 3 uur in beslag nemen. De piloot is vergezeld door een ambtenaar van de stad Tongeren of VMM en is herkenbaar aan zijn fluorescerende kledij. De piloot beschikt over de nodige toelatingen en attesten.
Lees verder

Te koop: opgebroken trottoirbanden in blauwe hardsteen
De stad Tongeren verkoopt opgebroken trottoirbanden in blauwe hardsteen. Een bod uitbrengen kan tot uiterlijk maandag 2 oktober 2017 om 12 uur.
Lees verder