maandag 11 september 2017

Reanimeren met AED - Gids voor ouderen - Hou van je borsten

Nieuws
AED

Reanimatie met AED-toestel

Een medewerker van het Rode Kruis legt uit hoe je een AED-toestel kan gebruiken in een levensbedreigende situatie. Je kan dit ook zelf oefenen. In Nazareth hangt een AED-toestel aan de sporthal, het gemeentehuis, cc De Brouwerij en bij TC Sterrenbos.

Maandag 25 september 2017, 19:30, cc De Brouwerij
Deelnemen is gratis. Reserveer je plaats via www.nazareth.be/tickets.

Jouw praktijk in de Gids voor ouderen?

De gemeente stelt een Gids voor ouderen samen, onder meer met contactgegevens van de zorgberoepen in Nazareth: apothekers, diĆ«tisten, dokters, kinesitherapeuten, logopedisten, osteopaten, podologen, psychologen/psychotherapeuten, tandartsen, thuisverpleging-thuiszorg …

We baseren ons op de gegevens in de Klapper 2016. Wie een zorgberoep uitoefent en niet werd opgenomen in deze Klapper, kan zijn gegevens doorgeven aan bianca.dejonghe@ocmwnazareth.be, uiterlijk op vrijdag 22 september 2017.

Help ons bij de preventie van borstkanker

Oktober is wereldwijd de maand van de (preventie van) borstkanker. Ook als lokaal bestuur dragen wij ons steentje bij. Binnenkort verneem je welke activiteiten we organiseren.

Intussen zijn we op zoek naar BH's die niet meer gedragen worden.
Heb je thuis BH's in de kast, die geen nut meer hebben, breng ze gerust binnen. Zij zullen op een leuke manier verwerkt worden en krijgen daarna als eindbestemming een goed doel. Je kleerkast opruimen en een goed doel steunen tegelijkertijd: win-win!

De inzamelboxen staan bij het onthaal van het gemeentehuis en het sociaal huis. Bedankt voor je hulp!

Deel
Tweet
Stuur door
Website
Facebook
Contact
Je krijgt deze e-mail omdat je bent ingeschreven voor een of meer nieuwsbrieven van gemeente Nazareth.

Gegevens of interesses aanpassen - Webversie - Uitschrijven