vrijdag 15 september 2017

Nieuwsbrief stad Halle - editie 33 - september 2017

Kan je deze mail niet lezen? Bekijk online.

Stad Halle

 

Voordracht 'Kleinhandel heeft een toekomst!'

Leer over trends waarop je een toekomst kan bouwen! We nodigen je van harte uit op een unieke en inspirerende voordracht van trendwatcher Herman Konings op dinsdag 19 september om 20 uur in de raadzaal van het stadhuis.

 
 

Nieuws uit Halle

Ademruimte voor Sint-Rochus - stand van zaken

Op 27 augustus geleden startte het plan "Ademruimte voor Sint-Rochus". Dat plan wil van de Sint-Rochuswijk een leefbare wijk maken waar het aangenaam en gezond is om te wonen, waar veilige schoolomgevingen een prioriteit zijn en waar fietsers en stappers zich op een comfortabele en veilige manier door het verkeer kunnen bewegen. Het is nog te vroeg om een volledige balans op te maken; dat zal gebeuren bij een zeer grondige evaluatie in het najaar (november).  Een eerste overleg leverde alvast een aantal antwoorden op veelgestelde vragen op.

We zoeken een deskundige ruimtelijke ordening

De stad Halle is op zoek naar een deskundige ruimtelijke ordening. Heb je zin om deel uit te maken van een dynamisch team? Ervaring op te doen, je deskundigheid te delen? Ook al is dit een vervangingscontract. Dan is dit je kans!

 

Alle nieuwsberichten

 
 

UiT in Halle

Claesconcerten in Lembeek

16/09/2017 13:00

Op zaterdag 16 september zijn er op het Claesplein in Lembeek opnieuw de Claesconcerten. Dit jaar zijn de concerten voor de eerste maal uitgebreid met een rommelmarkt en animatie. Zo worden de Claesconcerten een heus Claesfeest.

Antiek- en rommelmarkt

17/09/2017 09:00 tot 13:00

Elke derde zondag van de maand gaat er op de Grote Markt een antiek- en rommelmarkt door van 9 tot 13 uur. Iedereen van harte welkom!

 

Alle evenementen

 
 
Stad Halle
wens je deze nieuwsbrief niet langer te ontvangen, klik hier om je uit te schrijven