Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen. Uw nieuws hier online, neem dan contact op met de redactie.

vrijdag 1 september 2017

Nieuwsbrief stad Halle - editie 31 - september 2017

Kan je deze mail niet lezen? Bekijk online.

Stad Halle

 

In Halle start het schooljaar met veiligere schoolomgevingen

Het nieuwe schooljaar gaat van start. Een nieuw schooljaar impliceert dat veel kinderen en jongeren uit Halle en omstreken dagelijks opnieuw naar de Halse scholen zullen wandelen, fietsen of met de auto gebracht zullen worden. Het is voor ons prioriteir dat die verplaatsingen zo veilig mogelijk gebeuren. We hebben deze zomer hard gewerkt en er is nogal wat veranderd in onze stad. We zetten graag even alles op een rijtje.

 
 

Nieuws uit Halle

Onze nieuwe editie van 'de kleine grote ontdekker' is er!

Deze familiefolder geeft een overzicht van alle Halse stadsactiviteiten voor kinderen, jongeren en ouders. De folder bundelt al de activiteiten die onze stadsdiensten organiseren voor jullie kleine spruiten in de maanden september en oktober.

Word vrijwillige burenbemiddelaar

Ook in Halle zijn er soms spanningen en conflicten tussen buren. Sommigen vinden de weg naar burenbemiddeling om het conflict te bespreken. We zijn nog op zoek naar één of twee vrijwillige burenbemiddelaars uit Halle.

 

Alle nieuwsberichten

 
 

UiT in Halle

Spectakulo

01/09/2017 tot 02/09/2017

Dit gratis tweedaags festival staat bekend om zijn toffe setting en gevarieerde mix van lokale, nationale en internationale artiesten. Multiculturele eetkraampjes, kinderanimatie, sporttoernooien (skate, voetbal en petanque) en andere randactiviteiten zorgen voor een unieke sfeer. Zeker een bezoekje waard!

Kermis t'Halle: Kermis en dwijlorkesten

02/09/2017 13:00 tot 03/09/2017 18:00

Kermis t'Halle op zaterdag 2 en zondag 3 september belooft weer de moeite te worden. Zaterdag van 13 tot 18 uur staat de Halse binnenstad in het teken van het internationaal dweilfestival. Voor leuke kermisattracties zak je af naar het Possozplein! Met de pendelbus ben je er zo!

 

Alle evenementen

 
 
Stad Halle
wens je deze nieuwsbrief niet langer te ontvangen, klik hier om je uit te schrijven