dinsdag 5 september 2017

Nieuwsbrief Musea Brugge SEPTEMBER '17


   
       
Nieuwsbrief Musea Brugge

SEPTEMBER '17

COLLECTIEPRESENTATIES / EXPO'S

   

De opstellingen EEN HEILIGE IN HET HOSPITAAL. ELISABETH VAN THÜRINGEN BIJ HET VERZORGEN VAN ZIEKEN en MEMLING IN CONTEXT kun je nog tot 8 oktober bewonderen in het St-Janshospitaal
lees meer

       
   

In afwachting van de heropening van het Gruuthusemuseum zijn momenteel objecten uit dit museum te gast in het Arentshuis. De presentatie GRUUTHUSE IN GALANT GEZELSCHAP. LEEFCULTUUR IN 18DE-EEUWS BRUGGE is er te zien tot 20 april '18.
lees meer

 -      
   

Het Groeningemuseum toont van 9 september tot 22 januari '18 de collectiepresentatie DE BLOEIPERIODE VAN DE BRUGSE ACADEMIE, en dit naar aanleiding van het 300-jarig bestaan van de academie.
lees meer

       

LECTURE Performance

   

In aanloop van de tentoonstelling 'William Kentridge. Smoke, Ashes, Fable' houdt de internationaal gerenommeerde kunstenaar op 17 oktober een lezing in het Concertgebouw.
Reserveer tijdig je tickets!
lees meer

       

OMD JUNIOR

   

Op 10 september ontdekken kinderen i.h.k.v. OMD Junior hoe de Markt er 250 jaar geleden uitzag, en gaan ze daar creatief mee aan de slag. CLASSIQUE C’EST CHIQUE start in het Arentshuis en eindigt in de Academie.
lees meer

 

 AUTOLOZE ZONDAG

   

In het Volkskundemuseum kan je op 17 september terecht voor heel wat spelplezier met VOLKSSPELEN IN VOLKSKUNDETUIN.
Je vindt ons die dag trouwens ook terug op de Cultuurmarkt.
lees meer

 

 ZWARTE KAT SESSIE

   

Laat je op 21 september meeslepen door spannende verhalen en grappige anekdotes tijdens een nieuwe ZWARTE KAT SESSIE: STADSMOLENAAR FELIX LAROY VERTELT in het Volkskundemuseum.
lees meer

       

SLOTCONCERTEN BEIAARDseizoen '17 (BELFORT)

   

Het afscheidsconcert van stadsbeiaardier Frank Deleu kun je meemaken op 20 september (binnenplein Stadshallen) en het feitelijk slotconcert van het seizoen op 21 september (Stadsschouwburg).
lees meer

Musea Brugge - Dijver 12, 8000 Brugge
t 050 44 87 31 - musea@brugge.be
           
wil je uitschrijven?

       
   

 

Deze e-mail en zijn bijlagen zijn uitsluitend bedoeld voor de bestemmeling. Indien u niet de bedoelde bestemmeling bent, gelieve de afzender te verwittigen en de e-mail bij u te verwijderen. Tenzij de e-mail anders vermeldt, is hij vertrouwelijk en is kopieren, doorzenden of verspreiden ervan niet toegelaten. Deze e-mail heeft slechts informatieve waarde. Hij doet geen rechten of aanspraken jegens het stadsbestuur ontstaan. Verbintenissen kunnen enkel tot stand worden gebracht via de klassieke briefwisseling, namens het stadsbestuur ondertekend door de burgemeester en de stadssecretaris of hun gemachtigden.