maandag 11 september 2017

Lees hier het fusierapport van gemeente Sint-Amands en Puurs

Nieuwsbrief van het gemeentebestuur van Sint-Amands
Bekijk deze e-mail in je browser
 

Fusierapport aan bevolking voorgesteld

 

De gemeenteraden van Sint-Amands en Puurs beslisten op 26 juni en 3 juli om een onafhankelijk studiebureau aan te stellen voor de opmaak van een fusierapport. Het studiebureau Idea Consult maakte een objectieve analyse van de bestaande situatie en bracht de voor- en nadelen van een fusie tussen Sint-Amands en Puurs grondig in kaart. Op basis van dit rapport zijn de beide gemeenteraden nu in staat om een eventuele principiële beslissing tot fusie te onderbouwen. De principiële beslissing wordt geagendeerd op de gemeenteraden van 18 september.
 
In navolging van de voorbije twee infomomenten in juni, waar inwoners hun bezorgdheden en ideeën konden meedelen, werden vorige week vier extra infomomenten georganiseerd. Tijdens deze infomomenten stelde het studiebureau het fusierapport aan de burgers voor en werd er ruim tijd gemaakt om de vragen te beantwoorden.
 
Indien je het fusierapport graag wilt nalezen of je de presentatie van vorige week nog eens wilt bekijken, verwijzen we je graag naar de fusiewebsite www.puurs-sint-amands.be waar je naast deze documenten nog extra informatie, nieuws en veelgestelde vragen rond de fusie terugvindt.

Twitter
Facebook
Website
Email
LinkedIn
YouTube
Instagram
Copyright © Gemeente Sint-Amands | 2017

communicatie@sint-amands.be

Wil je de manier van e-mails ontvangen veranderen?
Je kan je instellingen aanpassen of je uitschrijven voor deze nieuwsbrief
Email Marketing Powered by MailChimp