dinsdag 5 september 2017

Gezocht: de Warmste Vrijwilliger - expo 'Tegenwind' - opendeur sportcentra

 
Ken jij de Warmste vrijwilliger van Oost-Vlaanderen?

De Provincie gaat op zoek naar de Warmste Vrijwilliger van Oost-Vlaanderen. Twee vrijwilligers krijgen een geschenkbon van Toerisme Oost-Vlaanderen om lekker te ontspannen. Jeugdauteur Marc de Bel is peter van het initiatief en heeft voor kinderen een Boeboekstrofee klaarliggen.

 
Expo 'Tegenwind. Armoede in België sinds 1800'

De tentoonstelling 'Tegenwind' in het Caermersklooster vertelt de geschiedenis van armoede in België sinds het begin van de negentiende eeuw. Je ontdekt hoe armoede zowat alles in het leven beïnvloedt, hoe mensen hun eigen situatie proberen te verbeteren en wat de samenleving doet of kan doen. Verleden en heden worden daarbij met elkaar vervlochten.

 
Kom naar de opendeur van de sportcentra

Op zondag 17 september ontdek je in de provinciale sportcentra Puyenbroeck, De Boerekreek en Golf Puyenbroeck heel wat leuke sporten gratis. Zwem gratis, doe mee met je favoriete sportclub, sla eens een balletje op de golf, kijk naar een demo dressuur,... De keuze is zóóó groot.

 
Het bestuur

Provincieraad
Volgende zitting: woensdag 6 september 2017 om 14 uur.
Je kan de zittingen volgen via streaming video: www.oost-vlaanderen.be/raadlive. Ongeveer een week voor de zitting kan je de agenda raadplegen.

Deputatie
 
UiT in Oost-Vlaanderen

Wil je weten wat er allemaal te doen is in Oost-Vlaanderen? Surf naar www.uitinoost-vlaanderen.be, waar je een overzicht krijgt van alle komende evenementen. Je kunt zoeken op plaats, datum en thema.
 

Provincie Oost-Vlaanderen | Gouvernementstraat 1 - 9000 Gent | tel. 09 267 82 65
Bevoegde beleidsverantwoordelijke: Alexander Vercamer