vrijdag 15 september 2017

Gemeente Mol: Gemeenteraadszitting op maandag 18 september

Gemeenteraadszitting op maandag 18 september

Op 18 september staat de volgende gemeenteraadszitting op de agenda. De vergadering start om 20 uur en gaat door in de raadzaal van 't Getouw. De zitting is – buiten het 'besloten gedeelte' –  voor elke geïnteresseerde vrij toegankelijk. Klik hier voor de agendapunten die worden behandeld.

Lees verder

Breng jouw handelszaak 360° in beeld. Schrijf nu in

De dienst lokale economie biedt alle handels- en horecazaken in onze gemeente opnieuw de kans om hun zaak 360° in beeld te brengen. Met 360°-beelden laat je mensen virtueel rondkijken in je zaak en win je zo mogelijk nieuwe klanten. Interesse? Stuur uiterlijk op vrijdag 6 oktober 2017 je contactgegevens naar communicatie@gemeentemol.be. Wij bezorgen je gegevens dan aan Nuvia.

Lees verder

't Centrum Bruist schenkt opbrengst Mol Metten aan goede doelen

De groep 't Centrum Bruist – ontstaan uit het voormalig cultureel ambassadeurschap in het Centrum – overhandigde op donderdag 14 september in de foyer van 't Getouw een cheque aan de vzw Contactpunt Neuronale Ceroïd Lipofuscin (de ziekte van Batten), vzw Hippisch Zorgcentrum Heikenhof in Meerhout en de Poezencentrale. De werkgroep organiseerde het afgelopen werkjaar het event Mol Metten. Met een deel van de opbrengst willen zij enkele goede doelen steunen die actief zijn in onze gemeente of voor onze inwoners. De eerste twee organisaties ontvangen een cheque van 1.000 euro, de Poezencentrale krijgt een cheque van 500 euro. Een mooi gebaar.

Lees verder

Rolstoelgebruiker? Ook jij kan naar massaspektakel Mol-in-Scène II

Rolstoelgebruikers die graag een voorstelling bijwonen van Mol-in-Scène II kunnen op donderdag 28 september, 5 of 12 oktober gratis gebruikmaken van aangepast vervoer. De Handicar haalt je thuis op en brengt je na de voorstelling weer terug. Ook voor vervoer tussen de verschillende locaties tijdens de voorstelling wordt – indien nodig – gezorgd. Interesse? Contacteer de ticketbalie van cc 't Getouw via 014 33 09 00. Met dit initiatief wil het cultuurcentrum zoveel mogelijk mensen laten meegenieten van dit unieke massaspektakel.

Lees verder